Açık Öğretim Lisesi

Forumu
Zaman: Cmt Eyl 11, 2010 2:55 am

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Forum kilitlendi Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Forum Mesaj Uslûbu
MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 16, 2006 8:58 pm 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Foruma yazacağınız mesajlarda aşağıdaki uslûp kurallarına riayet etmenizi önemle rica ederiz.

. Burası bilgi paylaşım platformudur. Chat, geyik, muhabbet vb. tarzda forumun işlevi dışında kullanılması doğru değildir.

. Forumda yeni konu açmadan önce konunun daha önce geçip geçmediğini forum içerisinde arama yaparak inceleyin, eğer forumda sizin için yeterli bilgi yoksa yeni bir konu başlatınız.

. Yazınızın başlığı ile konunun uyumlu olmasına, başlıkta küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.

. Yazınızda lütfen seviyeli bir ûslup kullanınız.

. Bir konuya cevap yazacaksanız, cevabınız o konuyla birebir ilintili ya da yeni bir bakış açısı kazandırıcı olsun. Sadece mesaj yazmış olmak için lütfen mesaj yazmayınız.

. Forum mesajınız ilgi görmeyebilir ya da ters bir tepki görebilir, bunu forum içerisinde tartışmaya dönüştürecek ûsluplardan kaçınınız. "Niye cevap yazmıyorsunuz?" "Bana yardım eden yok mu?" türü cümlelerden uzak durunuz.

. Son olarak forumda dilimizi kullanırken özen gösterelim. Türkçemizi Katletmeyelim.

Kurallara Uymayan, Kuralları Okumayan, Uyarıdan Sonra Otomatik Banlanır.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Forum kilitlendi Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: