2017/1.DÖNEM SINAVI
9 - 10 ARALIK 2017
CUMARTESİ - PAZAR
Sınava Giricek Tüm Arkadaşlara Başarılar Dilerim ...
- 2017-2018 İş Takvimi Henüz Yayınlanmadı , Sadece Sınav Günü Açıklandı !
Derslerinizde Müfredat Değişikliliği Var Fakat Dersler Hep Sözel Olduğundan Şuanki Ders Notlarıda Size Çok Çok Yararlı Olucak. Kısa Sürede Yapacağınız Ezberler İle Dersi Geçebilecek Notlar Aldırır Sitemizdeki Ders Notları.fkaya344 yazdı:Merhabalar,
Sınava gireceğim derslerim https://i.hizliresim.com/mJboj4.png bu şekildedir içlerinde değişen müfredat varmı acaba? tam olarak bilmiyorum var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Sınavlara site üzerindeki emrah42 arkadaşımızın notları ile calısıyorum ancak 2013-2012 yayınları genellikle bu sorun teşkil edermi teşekkürler.
Öncelikle HoşgeldinMatmazell yazdı:Sey
bisey sorucamda aol yeni kayit yaptirdim lise 1 yani ve dersler otomatik secildigi icin Cumartesi pazar hangi dersler oldugunu bilmiyorum ve hangi konulara calisacagimi bilmiyorum yardimci olurmusun?
Peki seçmeli coğrafya 3 için coğrafya 7'denmi sorumluyuz yoksa coğrafya 3 kitabındanmı ?Jezxy yazdı:Derslerinizde Müfredat Değişikliliği Var Fakat Dersler Hep Sözel Olduğundan Şuanki Ders Notlarıda Size Çok Çok Yararlı Olucak. Kısa Sürede Yapacağınız Ezberler İle Dersi Geçebilecek Notlar Aldırır Sitemizdeki Ders Notları.fkaya344 yazdı:Merhabalar,
Sınava gireceğim derslerim https://i.hizliresim.com/mJboj4.png bu şekildedir içlerinde değişen müfredat varmı acaba? tam olarak bilmiyorum var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Sınavlara site üzerindeki emrah42 arkadaşımızın notları ile calısıyorum ancak 2013-2012 yayınları genellikle bu sorun teşkil edermi teşekkürler.
Yok Hocam Sınava Girip Başarısız Olduğunuz Zaman Mevcut Kredinizden Asla Birşey Kaybetmezsiniz.Real Deal yazdı:Merhaba. Bİr sorum olucaktı simdi 209 kredim var 2 donemim var sadece ortak dersleri gecemme yeterli ama ben bakmadigim için otomatik derseler atmis eger onlardan kalirsam kredim dusermi ? onu sorucaktim yani sadece ortak dersleri yapsam digerlerini bos bıraksam kredim dusermi ?