Ek Sınav'daki Bazı Derslerin Cevap Anahtarları .

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Ek Sınav'daki Bazı Derslerin Cevap Anahtarları .

Mesaj gönderen Dersatatürk » 29 Eyl 2014, 22:27

Girdiğim derslerin bazı cevap anahtarları var arkadaşlar bu hafta açıklancakmış ama benim gibi sabırsız arkadaşlar varsa yararlanabilir . Doğru dediğim cevaplarda yanılma payı yoktur. Zaten teredütte kaldığım ve bilmediklerime (?) işareti koydum . Yanlarında 5 yazanlar doğrularım (X) olanlar benim yalnışlarım yanlarında parantez içinde yazanlar doğru şıklar bilmediklerimde soru işareti var onlarda yorum soruları olduğu için doğrularına erişemedim .

Resim

Umarım işine yarar .

Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
ajlan45
Doktor

Re: Ek Sınav'daki Bazı Derslerin Cevap Anahtarları .

Mesaj gönderen ajlan45 » 30 Eyl 2014, 12:59

Dersatatürk yazdı:Girdiğim derslerin bazı cevap anahtarları var arkadaşlar bu hafta açıklancakmış ama benim gibi sabırsız arkadaşlar varsa yararlanabilir . Doğru dediğim cevaplarda yanılma payı yoktur. Zaten teredütte kaldığım ve bilmediklerime (?) işareti koydum . Yanlarında 5 yazanlar doğrularım (X) olanlar benim yalnışlarım yanlarında parantez içinde yazanlar doğru şıklar bilmediklerimde soru işareti var onlarda yorum soruları olduğu için doğrularına erişemedim .

Resim

Umarım işine yarar .

kitapçık fotosunuda koyabilirmisin benden yok
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!

kredi 170 dönem 10

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: Ek Sınav'daki Bazı Derslerin Cevap Anahtarları .

Mesaj gönderen Dersatatürk » 30 Eyl 2014, 13:32

Kitapçık paylaşımları yasal olarak yasak ve suç olduğu için yapamam kusura bakmayın , eğer vaktiniz olursa girdiğiniz liseye veyahut yakınlarınız da bir lisede sınav olduysa ordan 'da temin edebilirsiniz ...
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Sınavlar” sayfasına dön