ARKADAŞLAR YARDIM :idea:

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
alluvionemese

ARKADAŞLAR YARDIM :idea:

Mesaj gönderen alluvionemese » 19 Haz 2013, 22:06

Öncelikle merhabalar.Bugün itibariyle sisteme giriş yapmaya çaıştığımda ekrana mezuniyet incelemesinde olan öğrenci şeklinde bir yazı geliyor.Bildiğim kadarıyla sınav sonuçları yarın açıklanacak.Benimde mezuniyet durumum bu sınav sonucuna bağlıydı zaten.Acaba sınavlardan başarılı olduğum için mi ekrana böyle bir yazı belirdi :?:

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: ARKADAŞLAR YARDIM :idea:

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 19 Haz 2013, 22:18

alluvionemese yazdı:Öncelikle merhabalar.Bugün itibariyle sisteme giriş yapmaya çaıştığımda ekrana mezuniyet incelemesinde olan öğrenci şeklinde bir yazı geliyor.Bildiğim kadarıyla sınav sonuçları yarın açıklanacak.Benimde mezuniyet durumum bu sınav sonucuna bağlıydı zaten.Acaba sınavlardan başarılı olduğum için mi ekrana böyle bir yazı belirdi :?:
Olabilir. Bunu yarın kesin olarak öğreneceksiniz inşaallah..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 19 Haz 2013, 22:22

İnşallah teşekkürler fakat çoğu arkadaşım normal bir şekilde giriş yapabiliyor sisteme yarında aynı durumla karşılaşırsam napacağımı bilmiyorum.147'yi aradım ama bilgilendirme alamadım ne söyleceklerini bilemiyorlar :?

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 19 Haz 2013, 22:33

alluvionemese yazdı:İnşallah teşekkürler fakat çoğu arkadaşım normal bir şekilde giriş yapabiliyor sisteme yarında aynı durumla karşılaşırsam napacağımı bilmiyorum.147'yi aradım ama bilgilendirme alamadım ne söyleceklerini bilemiyorlar :?
Bir sorun olmaz inşaallah eğer olursa o zaman tekrar ararsınız. Sonuçlar açıklanmadan önce böyle şeyler olabiliyor.
Bazılarının sayfası düzenleniyor giriş yapamıyor.. Bazıları is giriş yapıyor ama henüz bir değişklik olmamış oluyor.
Onun için siz bunu düşünmeyin çünkü sizin yapabileceğiniz birşey yok. Bekleyeceksiniz.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 19 Haz 2013, 22:41

Yağmur damlaları yazdı:
alluvionemese yazdı:İnşallah teşekkürler fakat çoğu arkadaşım normal bir şekilde giriş yapabiliyor sisteme yarında aynı durumla karşılaşırsam napacağımı bilmiyorum.147'yi aradım ama bilgilendirme alamadım ne söyleceklerini bilemiyorlar :?
Bir sorun olmaz inşaallah eğer olursa o zaman tekrar ararsınız. Sonuçlar açıklanmadan önce böyle şeyler olabiliyor.
Bazılarının sayfası düzenleniyor giriş yapamıyor.. Bazıları is giriş yapıyor ama henüz bir değişklik olmamış oluyor.
Onun için siz bunu düşünmeyin çünkü sizin yapabileceğiniz birşey yok. Bekleyeceksiniz.
sabah ögrenirsin

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 19 Haz 2013, 22:44

noxx yazdı:
Yağmur damlaları yazdı:
sabah ögrenirsin
teşekkürler

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 20 Haz 2013, 01:05

bnce senin krediler tam olmus yani kredin tamamlanmıs mezunsun artık :) hadi hayırlı olsn

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 20 Haz 2013, 01:08

Hayatmı'OdaNe yazdı:bnce senin krediler tam olmus yani kredin tamamlanmıs mezunsun artık :) hadi hayırlı olsn
umarım öyledir ya sadece bir zorunlu dersim kaldı herşey ona bağlı:)ben kaldığımı düşünüyodum ama kalmış olsam az önce 147'yi aradığımda diploma tarihi ve notunu söyleyebilirlermiydi?gerçekten kafam çok karıştı bugün yarın sabah bakıcam tekrar:)

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 20 Haz 2013, 01:09

bnce geçmişinki mezuniyet incelemede :)

karasahin
Çırak

Mesaj gönderen karasahin » 20 Haz 2013, 01:18

Mezuniyet incelemesinde olup da mezun olamayan var mı hiç? Nedir tam olarak bu mezuniyet incelemesi? Ne inceleniyor? Temmuz da mezun olabilecek biri olarak merak ettim şahsen.

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 20 Haz 2013, 01:26

Hayatmı'OdaNe yazdı:bnce geçmişinki mezuniyet incelemede :)
inşalah öyledir çok heveslendim:)

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 20 Haz 2013, 01:27

karasahin yazdı:Mezuniyet incelemesinde olup da mezun olamayan var mı hiç? Nedir tam olarak bu mezuniyet incelemesi? Ne inceleniyor? Temmuz da mezun olabilecek biri olarak merak ettim şahsen.
'' MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! '' diye bir yazı var.bende bir derse göre ya bu sınavdan sonra yada temmuzda mezun olucam kısmetse ama bu sistemle biraz zor

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 20 Haz 2013, 12:28

bir iki belgen eksik işte orda anlattığı üzre. onları götürdüğün zaman işlemin tamamlanıcak. sonrada sistem de mezun olarak gözükeceksin. yani aslında mezunsun. endişelenme. sadece ufak eksikleri tamamlıyacaksın..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

alluvionemese

Mesaj gönderen alluvionemese » 20 Haz 2013, 22:06

ozgur yazdı:bir iki belgen eksik işte orda anlattığı üzre. onları götürdüğün zaman işlemin tamamlanıcak. sonrada sistem de mezun olarak gözükeceksin. yani aslında mezunsun. endişelenme. sadece ufak eksikleri tamamlıyacaksın..
çok teşekkürler gerçekten dediğiniz gibiymiş takip etmesek haberimiz olmayacak.bugün aldım belgeleri ankaraya kargoladım inşallah bir aksilik çıkmaz hayırlısıyla mezun oluruz

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 21 Haz 2013, 11:35

inşallah :wink:
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön