Herkese merhabalar.
21-22 Ocak sınavında 135 olan kredimi 163 kredi yaptım. Yani 28 Kredi aldım.
Son sınavımın bu şekilde olması, çalışınca her şeyin yapılabilmesi beni Mayıs ayındaki sınavlara daha fazla iştahlı hale getiriyor. Şu anki hedefim hazirana kalmadan MAYIS ayında tam puan alıp mezun olmak!
Yalnız şu anda tek düşündüğüm 1 Nisandaki YGS sınavım. Zor bir maraton bekliyor beni ve benim durumumda olan arkadaşlarımı YGS sınavndan sonra LYS heyecanıda olacak. O heyecanı yaşarken Mayıs ayındaki AÖL sınavlarına gireceğiz. Sonra Haziranda LYS ve Temmuzda tekrar AÖL sınavı.
Herkese şimdiden başarılar, birbirimizden yardımı eksik etmeyelim.
YGS - Mayıs ve Temmuz Sınavları [AÖL] - LYS
Re: YGS - Mayıs ve Temmuz Sınavları [AÖL] - LYS
allah yardımcınız olsun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
sana ygs basarılar dilerim bakalım biz hangi marotona kosucaz ygs olgunluk sınavi denilen sinavmı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
galiba biz ygs ye giremiycez serenserena yazdı:sana ygs basarılar dilerim bakalım biz hangi marotona kosucaz ygs olgunluk sınavi denilen sinavmı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Yardımcı Uzman
2 yil oldu ama sanki 1 asirdir aoldeyim. temmuzda diplomayi alacam en kotu ihtimal ek sinavla. 

-
BAŞARILAR İNŞ. İSTEDIN BOLUMU TUTTURURSUN HYRLISIYLA 2013 DE GİRİCEM BENDE 

Bizde Yanlış olmaz Olsada Yanlışlıkla Olmuştur =))
galiba biz ygs ye giremiycez seren
[/quote]
bilmiyorum hangisine giricegim onemli digil ylnizca bizleri magdur etmesin bu sınava girersek beni korkutuyo buda ygs gibi kopya olaylarıyla çıkmaz umarım

bilmiyorum hangisine giricegim onemli digil ylnizca bizleri magdur etmesin bu sınava girersek beni korkutuyo buda ygs gibi kopya olaylarıyla çıkmaz umarım
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar