Hiç heyecenlı değildim. Bana aynı açık lise sınavına girmişim gibi geldi.
Üst araması da abartılı değildi. Sadece üzerinde metal birşey var mı deyip cebime baktılar o kadar. Çok rahat oldu yani.
Cuma cumartesi çözdüğüm fasiküller de süreyi çok iyi kullanmıştım. Ama maalesef bugün en büyük sorunum süre oldu. Türkçe ve sosyalden çıkana kadar birsürü vakit geçmişti

Fen bölümüne zamanım yetmedi maalesef. İşaretledim yaptım biraz kimya biyoloji ama zaman olsa oradan daha soru çözerdim gibime geliyor. Ben sorularla uğraşıyom görevli son 10 son 5 dk. diyor. Artık ver kendini verebilirsen soruya.
Özellikle coğrafya ve biyoloji sorularından bazıları çok uzundu bu yüzden birçoğunu boş bıraktım okumaya ve düşünmeye zaman olmadığı için
Sanki sorular zor gibi geldi bana. ( çözdüğüm fasiküller ile kıyaslıyorum ) Metinler uzun ve karmaşıkdı. Dün çözdüğüm fasikülü su gibi okuyup cevaplamıştım. Hatta birindeki tüm felsefe sorularını yapmıştım ama felsefede zor geldi bugün bana. Coğrafya sorularını da biraz zorlaştırmışlar.
Denemelerde 64 ila 75 net çıkarıyordum ama bu sınav konusunda hiç bir tahminde bulunamıyorum. Hepimiz için hayırlı gelişmelere vesile olsun arkadaşlar.