asıl olan lys ler tabi ama ben 2 yıllık düşünüyodum,hayırlısı ne ise o olur inşkardelen198 yazdı:Üzülmeyin LYS'de telafi şansı olmuyor mu?
YGS de bitti çok şükür
- muhammet38
- Çırak
Re: YGS de bitti çok şükür
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 193
- esra_deren
- Acemi
ARKADAŞLAR HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN BİR YGS SINAVINI DAHA ATLATTIK ALLAH HEPİMİZİN HAYIRLI SONUÇLAR ALMASINI NASİP ETSİN İNŞALLAH ...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
- katre-jess
- Acemi
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah sonuçlar iyi gelir.
benim girdiğim yerde kimse mat-fen yetiştiremedi, çıkan ağladı, bağırdı , o kadar insanın içinde yüzü gülen 2 3 kişi vardı.
Tekrar geçmiş olsun.
benim girdiğim yerde kimse mat-fen yetiştiremedi, çıkan ağladı, bağırdı , o kadar insanın içinde yüzü gülen 2 3 kişi vardı.
Tekrar geçmiş olsun.
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
heralde aynı her yerde diger arkadaslarda senın yazdıklarının benzerlerını yazdilar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- katre-jess
- Acemi
evet, zaten sorular belliydi, bildiğin roman okuduk
) bir ara arkama yaslanıp baya okuyasım geldi 

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
cok kotu gectı ya mat fene hıc bakamadım zaten turkcede ıkı saatım gectı sosyalıde hızlı hızlı yaptım cok zordu yabenhıc boyle beklemıyorum 

-
- Doktor
benım ıcın zaman sorun olmadı. zaten ısterlerse 2 saat daha verselerdı mat fen e genede bakmazdım
((:

Yok biraz daha süre olsa ben fene bakar kimya biyoloji sorularını tek tek incelerdim ama nasip.

- kardelen198
- Uzman Doktor
Bir kişi de çıkıp benim sınavım iyi geçti, ehh işte fena değil gibilerinden birşey demeyecek mi

cok zor valla sınavdan cıktım bahcede herkez bırbırıne cok zordu fala dıyolardı kı cogu dersaneye gıdıp hazırlanmıs ınsanlar
-
- Doktor
Toprak kokuılum benım sozeller guzel gectı, derece bekliyorum ((:kardelen198 yazdı:Bir kişi de çıkıp benim sınavım iyi geçti, ehh işte fena değil gibilerinden birşey demeyecek mi![]()
ama bu ust arama konularında falan hıc sorun yasamadım aynı aol sınavına gırer gıbıydı ben dedektorlerle falan ararlar dıyodum ama elle ıkı dkkada baktı aldı ıcerı
- kardelen198
- Uzman Doktor
Gerçeken mi söylüyosun bak şimdi yüzüm güldüKashmiriaN yazdı:Toprak kokuılum benım sozeller guzel gectı, derece bekliyorum ((:kardelen198 yazdı:Bir kişi de çıkıp benim sınavım iyi geçti, ehh işte fena değil gibilerinden birşey demeyecek mi![]()

bende seneye gircek olanlardanım bakalım sınavda hiç hecan olmaz bende ama yanliş yapmakdan
korkarım özellıkle sinav kagıdında
korkarım özellıkle sinav kagıdında
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar