YGS de bitti çok şükür

Her Konuda Tartışabilirsiniz
KashmiriaN
Doktor

Re: YGS de bitti çok şükür

Mesaj gönderen KashmiriaN » 01 Nis 2012, 23:17

şaka bir yana çok iyi değil ama kötüde değil umutluyum (((: beyazıtta edebıyat fakultesınde gırdım sınava, mıllet ozel arabayla gıdecem dıye butun yollar tıkalıydı topkapıda otobusten ındım tramvaya bındım de yetıstım (:

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 01 Nis 2012, 23:52

BENDE BARI SINAVIM BI FAKULTEYE CIKSIN DIYE DUA ETMISTIM AMA GENE LISEYE CIKTI HICBISEY YAPAMADIM HIC OLMAZSA FAKULTE GORURDUM :D

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 02 Nis 2012, 00:17

KashmiriaN yazdı:şaka bir yana çok iyi değil ama kötüde değil umutluyum (((: beyazıtta edebıyat fakultesınde gırdım sınava, mıllet ozel arabayla gıdecem dıye butun yollar tıkalıydı topkapıda otobusten ındım tramvaya bındım de yetıstım (:
İyi yakınmış yine de amfilerin havasını solumuşsun daha güzel olmuş :) kimbilir uzağa verselerdi nasıl yetişirdin; hayırlısı olur inş. ;)
byMRZ yazdı:BENDE BARI SINAVIM BI FAKULTEYE CIKSIN DIYE DUA ETMISTIM AMA GENE LISEYE CIKTI HICBISEY YAPAMADIM HIC OLMAZSA FAKULTE GORURDUM :D
Görürsün byMRZcım inşallah onu da görürsün ;)

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 02 Nis 2012, 00:25

Bu ygs kabusu daha çok konuşulur :)
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 02 Nis 2012, 00:38

ozgur yazdı:Bu ygs kabusu daha çok konuşulur :)
YGS'yi unutun geçti, bitti, gitti artık önümüze bakalım... Merhaba LYS :P

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 02 Nis 2012, 00:44

Inş kardelen :(
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

senininternetin
Acemi

Mesaj gönderen senininternetin » 02 Nis 2012, 08:48

Ceros yazdı:Bu arada internette 15 saat öncesinden paylaşılan bir foto.

Resim

Siz anlayın artık.
:D :D geçen yılın kitapçığı :D. bu senekiler vbu kadar renklideğidi :D

Allah'a şükür bitti hepside yetişti. MAtematiğim 5 sorusu hariç :D

GüListaN
Doçent

Mesaj gönderen GüListaN » 02 Nis 2012, 09:34

Geçen yılın kitapçığıdır heralde. Çünkü dünkünde soru kitapçık numarası ad soyadın altındaydı..(:

Benim için aöl sınavında bi farkı yoktu.
Aslında vardı.
Aölde çalıştığım zaman heyecan yapıyodum :)

Gözetmen sınava 15 dk kala strese soktu herkesi.
'İhtiyaçlarınız varsa şimdi halledin. ilk 160 dk kimse dışarı çıkamaz. Çıkan olurda polise teslim etcez.
Bayanların tuvalete alt katta giden olcaksa hemen gitsin. Erkeklerinki hemen yan tarafta.'
felan ard arda aynı şeyleri söylüyor. insanın ihtiyacı yoksada psikolojik olarak var sanar o derece :lol:
zaten bi baktım bütün sınıf ayaklanmış gidiyor :lol: :lol:

Sınavda ağzıma attığım o olips midir nedir yüzümün gözümün rengini değiştirdi. :D

Sınavımın nasıl geçtiğini bilmiyorum ama düşük bişey alcağımı tahmin edebiliyorm :)
Tabi bende herkes gibi türkçeden şikayetçiyim..
Paragrafı okumaya başlıyorum sonuna doğru üst tarafı unutuyorum , haydaa bi daha oku :roll: :)

Bu arada Emrah hocama çook tşk ediyorum. Rapor sayesinde hiçbir sorun çıkmadı (:
Kırklareli Üniversitesi <3

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 02 Nis 2012, 15:04

gülistan umarım iyi puan gelmesini dilerim
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

ferda_efsa
Uzman

Mesaj gönderen ferda_efsa » 02 Nis 2012, 16:23

şekerlerimi aldı polis kadın o şekerler neydi öyle emrahın dediği gibi minnacık sanki güneşte aklmışta şekerin içi gitmiş ilk bir saat türkçe 20. soruya kadar geldim bi baktım ben ne ediyom tanrımm dönüverdim sosyale ordan matematiğe senmisin bi oan bi buna dalan çorba ettim baraj bile olmiycak bana girmeden giren arkadaşlar forumda şöyle teselli verdiler zaten 15 tane paragraf var geçersin her halukarda diye 26 dan sonrakileri yapamadımki okudukça anlayamıyom dağıldım iyice okuyom başıyla sonu yok okuyom yok bırakıverdim bende rezillki diz boyu bende ya 2 yıl açık öğretim bile gelmeyecek.bu arada ben sınavda 1,soruyu örneğin ceyhan yaptım gazetede o cevap edirnee şıklardamı değişiyor soruların yerleri değiştiği gibi şıklardada mı değişme oluyor sende ki c iken bendeki d mi oluyor bu arada kimyadan mıydı neydi elektrik faturasındaki kw saat kısaltması vardı sayısal puanımı olcak artık türkçede 20 tane yaptım oda bildiklerimi yanlışlarda götürcek ben yandımyaa hani dua ediyodunuz keşke 40.sorudan başlasaydım tükçeyi çözmeye şeker bitti sorular daha 20 de ben biliyodum şekersiz yapamıcamı bi kere dikkatim dağıldı bidada toplayamadım

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 02 Nis 2012, 17:07

soruların yeri her kitapçıkta değişikmiş sen sorudan anlarsın bence ....sizlerin anlatımları bize ders olsun dmekki ygs de süre önemli :)
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 02 Nis 2012, 17:08

GüListaN yazdı:Geçen yılın kitapçığıdır heralde. Çünkü dünkünde soru kitapçık numarası ad soyadın altındaydı..(:

Benim için aöl sınavında bi farkı yoktu.
Aslında vardı.
Aölde çalıştığım zaman heyecan yapıyodum :)

Gözetmen sınava 15 dk kala strese soktu herkesi.
'İhtiyaçlarınız varsa şimdi halledin. ilk 160 dk kimse dışarı çıkamaz. Çıkan olurda polise teslim etcez.
Bayanların tuvalete alt katta giden olcaksa hemen gitsin. Erkeklerinki hemen yan tarafta.'
felan ard arda aynı şeyleri söylüyor. insanın ihtiyacı yoksada psikolojik olarak var sanar o derece :lol:
zaten bi baktım bütün sınıf ayaklanmış gidiyor :lol: :lol:

Sınavda ağzıma attığım o olips midir nedir yüzümün gözümün rengini değiştirdi. :D

Sınavımın nasıl geçtiğini bilmiyorum ama düşük bişey alcağımı tahmin edebiliyorm :)
Tabi bende herkes gibi türkçeden şikayetçiyim..
Paragrafı okumaya başlıyorum sonuna doğru üst tarafı unutuyorum , haydaa bi daha oku :roll: :)

Bu arada Emrah hocama çook tşk ediyorum. Rapor sayesinde hiçbir sorun çıkmadı (:
Hadi geçmiş olsun. Sorun çıkmadığına sevindim. Televizyonda gösterdiklerine göre rapor götürmeyen bir kızı almamışlar sınava, o da suç duyurusunda bulunmuş. Türkçe'de senin dediğin gibi, ben de soruların ortasını okurken başını unuttum hep, birde zaman kaygısı vardı ya, ne okuduğumu hatırlamıyorum. İnşallah iyi geçmiştir hepimizin.
ferda_efsa yazdı:şekerlerimi aldı polis kadın o şekerler neydi öyle emrahın dediği gibi minnacık sanki güneşte aklmışta şekerin içi gitmiş ilk bir saat türkçe 20. soruya kadar geldim bi baktım ben ne ediyom tanrımm dönüverdim sosyale ordan matematiğe senmisin bi oan bi buna dalan çorba ettim baraj bile olmiycak bana girmeden giren arkadaşlar forumda şöyle teselli verdiler zaten 15 tane paragraf var geçersin her halukarda diye 26 dan sonrakileri yapamadımki okudukça anlayamıyom dağıldım iyice okuyom başıyla sonu yok okuyom yok bırakıverdim bende rezillki diz boyu bende ya 2 yıl açık öğretim bile gelmeyecek.bu arada ben sınavda 1,soruyu örneğin ceyhan yaptım gazetede o cevap edirnee şıklardamı değişiyor soruların yerleri değiştiği gibi şıklardada mı değişme oluyor sende ki c iken bendeki d mi oluyor bu arada kimyadan mıydı neydi elektrik faturasındaki kw saat kısaltması vardı sayısal puanımı olcak artık türkçede 20 tane yaptım oda bildiklerimi yanlışlarda götürcek ben yandımyaa hani dua ediyodunuz keşke 40.sorudan başlasaydım tükçeyi çözmeye şeker bitti sorular daha 20 de ben biliyodum şekersiz yapamıcamı bi kere dikkatim dağıldı bidada toplayamadım
Abla sen neden tüm sözeller bitmeden gittin sayısalları çözdün? Sayısalı kötü olanlar bizim gibi, ilk önce sözel olan 80 soruyu çözmeli, geri kalan sürede de sayısallara geçmeliydi. İnşallah barajı geçersin. Toplam 32 neti olan barajı geçecek diyordu bu sene bir hoca...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

Mesaj gönderen efecan » 02 Nis 2012, 17:20

Bende sınava üniversite beklerken ilköğretim okulunda girdim :? :? :?
Mezun

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 02 Nis 2012, 18:13

ay ay ay çok berbat bir gündü :) okulum ilkokuldu AÖL sınavlarında bile böyle bir okula denk gelmedim, içeri geç aldılar dışarda yağmurda ıslandık,oturmaya yer yok ayakta durmaya yer yok desem yeri :) Anne babaların heyecanı öğrencileri strese soktu, biz sınava gireceğiz onlar dışarda kalacak ama kuyrukta anne babalar vardı hep :mrgreen: AÖL sınavlarındaki gibide itina yoktu aramalarda...
YGS başvurumu yaptıktan sonra en iyisinin 1 sene hazırlanıp hazırlıklı girmenin olduğunu düşündüm, yinede girdim sınava ama bu sene tercih yapacakmışım gibide stres ve heyecan yaptım toplumun YGS hengamesinden..
Türkçe 1 Nisan şakası olabilecek nitelikteydi... Paragrafın sonuna geldiğimde konuya dair hiç birşey insanın aklında kalmaması tekrar tekrar okumak zorunda bıraktı buda çok zaman kaybı oldu..Aptallaştım demek daha doğru olacak keza Tarih sorularının sonunda altı çizili olduğu halde ve ben tam tersini anlayıp öyle işaretlediğimden çok kolay bulduğum ve bildiğim halde yanlış okumaktan dolayı yanlış cevaplamışım :cry:
Sınav bittiğinde herkesin yüzünden düşen bin parça, çok fazla ağlayan vardı ve aralarında çoğuda dershaneye gitmiş öğrencilerdi onlar adına büyük üzüntü yaşadım...
Seneye dair ( YGS veya yeterlilik herneyse) şimdiden sıkıntıya girdim :(

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 02 Nis 2012, 18:35

bu ygs herkezi çok üzmüş bakalim lys de ne olcak
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön