YGS de bitti çok şükür
- maybeoneday
- Uzman
Re: YGS de bitti çok şükür
geçmiş olsun cümleten..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

maybeoneday yazdı:geçmiş olsun cümleten..
sende girenlerdenmisin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Ben iki tane meyveli şekeri yedim ama olipse cesaret edemedim biliyorum naneli mentollü hala duruyor evdeGüListaN yazdı:
Sınavda ağzıma attığım o olips midir nedir yüzümün gözümün rengini değiştirdi.![]()

-
- Doktor
şeker dedınızde aklıma geldı çıkarıyım sunları cebımden hala cebımde duruyor ((:
Bende ilk meyvelileri yedim. Olipste tereddüt ettim ama can sıkıntısına attım ağzımakripton yazdı:Ben iki tane meyveli şekeri yedim ama olipse cesaret edemedim biliyorum naneli mentollü hala duruyor evdeGüListaN yazdı:
Sınavda ağzıma attığım o olips midir nedir yüzümün gözümün rengini değiştirdi.![]()
![]()
Ama sınava gidene kadar arabada bol bol şeker yedim aslında şeffaf paketli şekerler oluyor ülkerin felan onlara da izin vermeleri lazım su gibi

Kırklareli Üniversitesi <3
şeker sinavda bir etkı ediyomu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar...
seneye bizde girebilecekmiyiz acaba kaldirilacak diyorlarda...
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
arkadasım bilmiyorum bende seneye gircek olanlardanım bu soruyu bende merak ediyorum ama simdiden ygs çalişicam ben ösym sayfasını takıp ediyorumlilas yazdı:cümleten geçmiş olsun arkadaşlar...
Evt ya seneye hayırlısıyla bende gireceğim ve merak ediyorumm haliyle şimdiden herşeyi takip edip çalışıyorumm Bende bilmiyorum ve merak ediyorumm ....Kalksın istemiyorummserena yazdı:arkadasım bilmiyorum bende seneye gircek olanlardanım bu soruyu bende merak ediyorum ama simdiden ygs çalişicam ben ösym sayfasını takıp ediyorumlilas yazdı:cümleten geçmiş olsun arkadaşlar...
Hersene eğitimde değişiklikler oluyor ayak uydurmak zor oluyorr...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Bugün Haberturk YGS yayınını internetten izledim ve eğer vakit bol olsaydı, zamanım yetmez diye acele etmeseydim, anladım ki toplam 80 sorudan oluşan Türkçe ve Sosyal Bilimler testlerinden taş çatlasa 5-6 tane yanlış yaparmışım. soruların neredeyse hepsinin cevabını biliyormuşum. Zaman yetmez diye nasıl okuduğumu anlamadım açıkçası. Sözelden toplam 62-63 kadar netim var ilk gördüğüm kadarıyla. Sayısallardan ne olur bilemiyorum, attım çünkü çoğunu.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Uzman
emrah ben moarlim bozulak diye bakmadım bile kalan sorulara çünki giden zaman geri gelmiycek ya bide millet bir saat dolunca kitaplardan sayfa sesleri çıkarmayay başladı buda benim konsantremi bozdu zaten soruıya yoğunlaşamazken 25 ten sonra iyice okuduğumu anlayamaz oldum süre verilseydi ve adam gibi cevaplama olanağı tanınsaydı belki türkçem full gelicekti ama okuduğumu anlamayınca bırakıverdim bende koyuverdim gitti derleryaa ağlamaktan hala kendimi alamıyorum dersanede yok gidiversem özel hocaya sözel için gitmek istedim adam doluyum alamam dedi belkide örgün okumadığım için onun lisede öğrencisi olmadığım için beni derse kabul etmedi küçük yerlerde yaşamanın dezavantajı ben OKUMAMAM ARTIK YA
140 puan alırsın bence, bu kadar moralini bozma. Okuyamam diye bir durum yok. Cevaplayabildiklerinin hepsi doğrudur umarım. Ben de güya Coğrafya okuyorum ama sınavda en bilemediğim sorular Coğrafya sorularıydı..ferda_efsa yazdı:emrah ben moarlim bozulak diye bakmadım bile kalan sorulara çünki giden zaman geri gelmiycek ya bide millet bir saat dolunca kitaplardan sayfa sesleri çıkarmayay başladı buda benim konsantremi bozdu zaten soruıya yoğunlaşamazken 25 ten sonra iyice okuduğumu anlayamaz oldum süre verilseydi ve adam gibi cevaplama olanağı tanınsaydı belki türkçem full gelicekti ama okuduğumu anlamayınca bırakıverdim bende koyuverdim gitti derleryaa ağlamaktan hala kendimi alamıyorum dersanede yok gidiversem özel hocaya sözel için gitmek istedim adam doluyum alamam dedi belkide örgün okumadığım için onun lisede öğrencisi olmadığım için beni derse kabul etmedi küçük yerlerde yaşamanın dezavantajı ben OKUMAMAM ARTIK YA

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Şöyle bir durum var; zordu ama bu sana bana değil herkese zordu
Bu sebepten ortalamalar da ona göre gelir. Kimse moralini bozmasın hayırlısı neyse o olacak

Bu sebepten ortalamalar da ona göre gelir. Kimse moralini bozmasın hayırlısı neyse o olacak

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Olumlu düşünen insanYağmur damlaları yazdı:Şöyle bir durum var; zordu ama bu sana bana değil herkese zordu![]()

İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu
Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu

Aynen barajı aşabilen şükreder şu sınavda. Herkez ıçin zordu
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.