ygs yardım

Her Konuda Tartışabilirsiniz
tormenta

ygs yardım

Mesaj gönderen tormenta » 03 Nis 2012, 17:08

slm arkadaslar benim sizlere bir kaç sorum var bu ygs sınavı kalkıcaksa yerine olgunluk gelicekmiş benim burda asıl merak ettigim bu ygs yada yerine gelicek olan sınavlar da giricegimiz dersleri ve içeriklerinide degiştiriyomu seneye gircek olan arkadaslar nasıl bir çalişma yolu izliyorsunuz yani dersler olarak yada sorular olarak ayrıca bu yeni gelen sinavlarda dersler ve içerikleride degişiyormu genelde bende seneye giricem sinavin nasıl bir şekilde olucagını bilmiyorum önemlide digil asıl benim için önemli olan bu yenı sinavda ygsde girdigimiz derslerdenmi giricez yoksa bu derslerde degişiyomu

tormenta

Re: ygs yardım

Mesaj gönderen tormenta » 03 Nis 2012, 19:00

cevap veren yokmu

Kullanıcı avatarı
platonun manevi kızı
Çırak

Re: ygs yardım

Mesaj gönderen platonun manevi kızı » 03 Nis 2012, 19:20

merhaba oncelıkle yenı sıstemle ılgılı pek bırsey bılınmıyor fakat bence 3 sınava bolunucekse bır bolumu fen bılımlerı bır bolumu sosyal bılımler bır bolumude turkce olabılır hangısınden yuksek alırsanız ona gorede tercıh yapılabılır dıye dusunuyorum derslerın degısıcegını hıc sanmıyorum :)
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön