Arkadaşlar istanbul içi aöl için gidebilceğim dershane
Arkadaşlar istanbul içi aöl için gidebilceğim dershane
Önerebilcek arkadaşları can kulağıyla dinliyorum
Yet each man kills the thing he loves
Re: Arkadaşlar istanbul içi aöl için gidebilceğim dershane
Ben bilmiyorum ama forumda İLAYDA isminde bir dershaneden bahsediliyordu istersen internetten bi araştır.

Teşekkürler bir göz atayım
açık lise için dershaneye gitmeye gerek varmı?
Acikliseye yeni kaydolduysan gitmene gerek yok bence dersler zor ve agir degil zaten bitirmene yakin YGSye hazirlik icin git derim bence.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Evet İLAYDA dershasi var açık öğretim için bende allahın izniyle Ağustosta başlayacağım ama Belki İlayda dersanesi değilde Fem dersanesine giderim ...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
İlayda Yabancı gelmiyo nerdeydi acaba o. birde ceros 61 kredim var
İlayda Dersanesi İstanbul Fatih'te bulunuyor. Şu adreste dersanenin sitesi;
http://www.ilaydadershanesi.com/
http://www.ilaydadershanesi.com/
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
İyi bana yakınmış
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
evet en bilineni ilayda dersanesi fatihte bulunuyorbirde aynı cadde üzerinde kültürlü gençlik derneği var. fiyatı daha uygunmuş giden bir kaç kişi tanıyorum
Arkadaşlar 61 kredideyim yazılsammı bi fikir verseniz. 20 yaşına kadar bitirmem gerek 2 sene ye yakın süre kaldı 94 lym
- platonun manevi kızı
- Çırak
ben acıkcası su sekılde bır onerıde bulunabılırım.. acıkogretım lısesı derslerı kendın calıstıgın zaman basabılıcegın dersler bunun ıcın dershaneye gıtmen gereksız kalabılır.. bıtırıcegın sene oss ıcın dersheneye gıdersın ama dıyorsan kı benı zorluyor gıtmede fayda var ama senın su an ıcın yapabılıcegın tek şey yuksek getırısı olan derslerı secıp ıyıce calısmak.. bunu kendınde basarabılırsın 

Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
sanırsam askerlikten önce bitirmek istiyorsun
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
polis meslek yüksek okulu kazanmam gerek askerlik öncesi.. tecil olur mu oda mechull
güvenim yok gibi kendime sayısal derslerden özellikle.platonun manevi kızı yazdı:ben acıkcası su sekılde bır onerıde bulunabılırım.. acıkogretım lısesı derslerı kendın calıstıgın zaman basabılıcegın dersler bunun ıcın dershaneye gıtmen gereksız kalabılır.. bıtırıcegın sene oss ıcın dersheneye gıdersın ama dıyorsan kı benı zorluyor gıtmede fayda var ama senın su an ıcın yapabılıcegın tek şey yuksek getırısı olan derslerı secıp ıyıce calısmak.. bunu kendınde basarabılırsın