English GrammerToday İngilizce Kitabı
English GrammerToday İngilizce Kitabı
az önce ben de napıcaz lan bu ingilizce sınavını diyodum geçebilecek miyim diye kıvranıyodum.gittim kırtasiyeye English GrammerToday isimli bir kitap aldım.Türkçe açıklamalı ve 1'den 8. döneme kadar bütün öğrenciler için çok iyi.kitabın yazarı Murat Kurt fiyatı 20 tl -daha fazlasını vermeyin-
- platonun manevi kızı
- Çırak
Re: ingilizce 1-2-3-4-5-6-7-8
bu ıngılızce derslerı sızde ortak dersmı cunku alansa bır kere veremeyınce muafsınız sanırım ortak ders?
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
- platonun manevi kızı
- Çırak
Re: ingilizce 1-2-3-4-5-6-7-8
neden böyle birşey yapmışlar anlamadım ıngılızce 1 2 de degıl 8'e kadar sıralanmıs sonucta yabancı dıl teferrüata giriyor biraz allah yardımcınız olsun..
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
Re: English GrammerToday İngilizce Kitabı
Amin....... kitap olsa yine dert değilde şu an tam manası ile mağduruz 

hocam english gramer today kitabını al işte gerçekten temelden giriyo ve çok iyi anlıyosun türkçe açıklamalı kitabın yazarıyla anlaşman mı var ulan diyceksiniz şimdi ama gerçekten alıştırmalı ve çok iyi anlatan bir kitap
- kardelen198
- Uzman Doktor
Arkadaşım şimdi bahsettiğin kitap için nete baktım biraz, güzel yorumlar almış genelde kitap anlatımını başarılı bulmuşlar; zorlanan arkadaşlarımız için bir bakmakta fayda var. Teşekkürler paylaşımın için.
hic para vermek istemiyorsaniz illegal yollardan daylight egitim setini indirın. o sizi bırakın aol u teofel e hazırlıyor bende orjinali vardı bir akrabama hediye ettim. Belki orjinali nette satilıyodur. Ama burdaki arkadaşlar ben dahil hepsi ögrenmekten ziyade dersi geçmek istiyoruz.
jisguy yazarı Murat Kurt değil mi? Senin bahsettiğin o kitapsa alayım.

evet yazarı murat kurt
ulan bu kitabı çözdükçe gerçekten çözesi geliyo insanın harbi kitabın yazarıyla anlaşmam falan var sanıcaksınız ama kitap parasının hakkını fazlasıyla veriyo alın aldırın
jisguy anlaşman olsa da farketmez bizim işimizi görsün de arkadaşım
Sana bir şey daha sormak istiyorum:
Şimdi benim elimde MAİN APPROACH diye bir kitap var. İngilizce gramer, boşluk doldurmalar vs.. var. Ben bu kitaba başlamıştım sıfırdan ama süre kısıtlı olduğu için bıraktım sadece ders kitabına bakarım diye. Kitapta türkçe kelime vs..yok yaklaşık 230 sayfa civarında.
Şimdi senin bahsettiğin bu kitapda türkçe ifadeler yanıt anahtarı gibi işimizi kolaylaştırıp az zamanda verimli olacak şeyler var mı
Kaç sayfa toplamda
Bir de ben ing-6 ve 7 den sınava giricem. Sadece bu bahsettiğin kitaba çalışsam, açık lisenin kitaplarına hiç bakmasam geçebilir miyim bu dersleri
Acilen cevaplarını bekliyorum.

Sana bir şey daha sormak istiyorum:
Şimdi benim elimde MAİN APPROACH diye bir kitap var. İngilizce gramer, boşluk doldurmalar vs.. var. Ben bu kitaba başlamıştım sıfırdan ama süre kısıtlı olduğu için bıraktım sadece ders kitabına bakarım diye. Kitapta türkçe kelime vs..yok yaklaşık 230 sayfa civarında.
Şimdi senin bahsettiğin bu kitapda türkçe ifadeler yanıt anahtarı gibi işimizi kolaylaştırıp az zamanda verimli olacak şeyler var mı

Kaç sayfa toplamda

Bir de ben ing-6 ve 7 den sınava giricem. Sadece bu bahsettiğin kitaba çalışsam, açık lisenin kitaplarına hiç bakmasam geçebilir miyim bu dersleri

Acilen cevaplarını bekliyorum.

kardeşim kitap toplam 512 sayfa içinde bir de cd var ingilizce telaffuz için.kitapta bir sürü boşluk doldurma var ve bütün soruların boşluk doldurmalar dahil cevapları var arka sayfalarda.konu anlatımları zaten türkçe tabi konuyu anlatırken bir sürü örnek cümle veriyo altına da türkçesini yazıyo gerçekten çok iyi anlatıyor.sadece bu sınava çalışarak 1den 8e kadar bütün sınavları geçebilirsin.ingilizce 6 kitabında zaten 9 konudan itibaren olucak sınav.kitabın 10. sayfasında TABLE OF CONTENTS diye bi bölüm var.orda 9. konu da dahil hepinin yanlarında LANGUAGE AREAS AND STRUCTURE bölümünün altında çalışacağın konular yazıyor.o konulara bakıp English Gramer Today kitabında o konuyu bulup çalışırsan bir de konu çalışırken bilmediğin kelimeleri bulup bir deftere 10ar defa yazarsan çok rahatt halledebileceğini düşünüyorum -ben de dahil-.bu anlattıklarım sana çok zor gelebilir ama ilk konuları bi atlat hele gerisi çorap söküğü gibi geliyor.bu arada sen kaç yaşındasın kredin kaç ne zaman mezun oluyorsun ygs-lys sınavına hazırlanıyo musun anlat bi hele seni tanıyım daha iyi cevaplar yazmış olurum.
Cevabın için teşekkür ederim jisguy. Yarın alayım bu kitabı. Tek endişem zaman darlığı. Daha birsürü ders var ama genel manada bana yardımcı olur bu kitap. Önerilerini dikkate alıcam.
Benim kredi 158. Temmuz sınavı ile mezun olmayı planlıyorum inşallah. Ek sınava kalmamak çok iyi olacak benim için, umarım kalmam.
Ben bu sene ygs ye girdim sonuçları bekliyorum. Lys ye girmeyi düşünmüyorum. Üniversite tercihimi AÖF den yana kullanıcam. Yaş 30 a dayandı
Benim kredi 158. Temmuz sınavı ile mezun olmayı planlıyorum inşallah. Ek sınava kalmamak çok iyi olacak benim için, umarım kalmam.
Ben bu sene ygs ye girdim sonuçları bekliyorum. Lys ye girmeyi düşünmüyorum. Üniversite tercihimi AÖF den yana kullanıcam. Yaş 30 a dayandı

yaş 30 mu? o zaman abi demem lazım sana benim yaş18