Ygs Sonuçları Bugün Açıklanıyor!
Ygs Sonuçları Bugün Açıklanıyor!
Yaklaşık 2 milyon öğrenci için heyecan dorukta. Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.
1 milyon 837 bin gencin yüreklerini tutarak, heyecanla bekledikleri Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) sonuçları cevap anahtarlarının okunmasıyla bugün açıklanacak.
ÖSYM, sonuçların bugün açıklanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak cevap anahtarlarının okunması tamamlanamazsa sonuçlar yarın ya da en geç perşembe günü adaylara internet üzerinden bildirilecek. YGS barajını 6 puan türünden birinde 140 ve üzerinde puan alanlar aşabilecek. Ancak haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girebilmek için adayların 6 puan türünden birinden 180 ve üzerinde puan almaları gerekiyor.
LYS başvuruları ise 24-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 5 ayrı oturum halinde yapılacak sınavlarda herhangi bir puan türü oluşturabilmek için adayların en az 2 sınava girmeleri gerekiyor. Ancak isteyen aday 5 sınava da katılabilir. LYS sınav ücreti her sınav için 20 TL
HABERTÜRK
1 milyon 837 bin gencin yüreklerini tutarak, heyecanla bekledikleri Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (YGS) sonuçları cevap anahtarlarının okunmasıyla bugün açıklanacak.
ÖSYM, sonuçların bugün açıklanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak cevap anahtarlarının okunması tamamlanamazsa sonuçlar yarın ya da en geç perşembe günü adaylara internet üzerinden bildirilecek. YGS barajını 6 puan türünden birinde 140 ve üzerinde puan alanlar aşabilecek. Ancak haziran ayında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girebilmek için adayların 6 puan türünden birinden 180 ve üzerinde puan almaları gerekiyor.
LYS başvuruları ise 24-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 5 ayrı oturum halinde yapılacak sınavlarda herhangi bir puan türü oluşturabilmek için adayların en az 2 sınava girmeleri gerekiyor. Ancak isteyen aday 5 sınava da katılabilir. LYS sınav ücreti her sınav için 20 TL
HABERTÜRK
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Re: Ygs Sonuçları Bugün Açıklanıyor!
aynen sabah okudum bende heyecan bastı.
farklı bir duyguymuş halbuki girerken damla heyecan yoktu.
hepimiz icin hayırlısı.

hepimiz icin hayırlısı.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Umarım yetiştirirler de yarına ya da perşembeye kalmaz. Heyecandan 10 dk'da bir sayfayı yeniliyorum. 

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
ösym sitesinde böyle bir duyuru yok. dileğim ösym 17.00 de ygs sınav sonuçları diye linki vermesi
-
- Uzman
ay kalbim durcak sonucu biliyom kötü barajı bile aşamadımda sınava girerkende heyecandan vc den çıkamamıştım şimdide aynsı oldu durmadan tuvalet ihtiyacım var açıklansında yas tutalım artıkk üff iş yapamıyom panikten
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
ferda_efsa yazdı:ay kalbim durcak sonucu biliyom kötü barajı bile aşamadımda sınava girerkende heyecandan vc den çıkamamıştım şimdide aynsı oldu durmadan tuvalet ihtiyacım var açıklansında yas tutalım artıkk üff iş yapamıyom panikten
Ablacım lütfen yapma bu kadar. Ya "dünyanın sonu nereye gidiyor "un sonucu öğrenmeyeceksin ki.
Sakin ol, yazık sana. Bi rahatla lütfen!
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Doktor
aa ne kaa çabuk açıklanıyor yahu ((: o kadar beklentisizim ki aklımdan bile çıkmış ((:
Heyecandan ders çalışamıyorum. Net bi tarih verilmiyor ki. Dün de açıklanabilir demişlerdi akşama kadar açtım kapadım yok, bugün yine yok..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Uzman
hala yok galiba sonuçlar uşalan açabilen notunu gören bi deyiversin allahını severseniz yağmur nasıl heyecan yapmyim ben dahada davosa gitmicem artık yıl yıl dahada zorlaşıcak diyolar 2 yıllık bi yer gelmesse eğitim hayatıma noktayı koycam artık bu yol yol değill oku oku sonuç elde var sıfır gibi oluyor çocuk yapmalı kariyeri bırakmalı 30 dan sonra gelen kariyerde işe yaramıycak zaten hayata geç başlamanın cezası benimkide keşke daha erken okusaydım keşke
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Ablacım... Niye öyle düşünüyorsunferda_efsa yazdı:hala yok galiba sonuçlar uşalan açabilen notunu gören bi deyiversin allahını severseniz yağmur nasıl heyecan yapmyim ben dahada davosa gitmicem artık yıl yıl dahada zorlaşıcak diyolar 2 yıllık bi yer gelmesse eğitim hayatıma noktayı koycam artık bu yol yol değill oku oku sonuç elde var sıfır gibi oluyor çocuk yapmalı kariyeri bırakmalı 30 dan sonra gelen kariyerde işe yaramıycak zaten hayata geç başlamanın cezası benimkide keşke daha erken okusaydım keşke

Bak kırkından sonra meslek lisesinden okul bitirmeye başlayan tanıdıklarım var. Ne demek 30 dan sonra gelen karşyer işe yaramayacak

Sakin ol, rahat ol lütfen ve hayırlısı olması için dua et... Gerisini de dert etme lütfen.
Yani dert etsen bana bir zararı yok ben seni düşündüğüm için söylüyorum .

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
niye 30 dan sonra kariyer gelmesin çoğu başarılı insan 40 da
bence önceliği neye verirsen hayatın o olur 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
cuma mesai bitimine kadar açıklanır
ama ama bu nasıl bir düşüce böyle lütfen sil at bu düşünceleri kafandan ne demek 30ndan sonra ya belki sen 80 yaşına kadar belki 90 yaşına kadar yaşıyacaksın hiç böyle düşündünmü. 30 da başlasan kariyer yapmaya 25 yılda emekli oluyorsun ve bu demek oluyorki daha önünde 30-40 yıl gibi bir zaamanın kalıyor yaşayacak sen bu zamanını başkalarının eline bakarakmı yoksa kendi emekli maaşını alıp kimseye muhteç olmadan geçirebilmeyi mi tercih edersin. lütfen lütfen söyleme böyle. bende bu gidişle 25-26 gibi başlıyacağım kariyerime ama senin gibi düşünmüyorum daha umutla bakıyorum ben.ferda_efsa yazdı:hala yok galiba sonuçlar uşalan açabilen notunu gören bi deyiversin allahını severseniz yağmur nasıl heyecan yapmyim ben dahada davosa gitmicem artık yıl yıl dahada zorlaşıcak diyolar 2 yıllık bi yer gelmesse eğitim hayatıma noktayı koycam artık bu yol yol değill oku oku sonuç elde var sıfır gibi oluyor çocuk yapmalı kariyeri bırakmalı 30 dan sonra gelen kariyerde işe yaramıycak zaten hayata geç başlamanın cezası benimkide keşke daha erken okusaydım keşke
-
- Uzman
yağmur damlaları pskolog ve gülbeyaz TEŞEKKÜRLER tesellileriniz için bir nebze olsun rahatlatıyor şu forum iyiki varsınız