YGS Sonuçları açıklandı..!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

YGS Sonuçları açıklandı..!

Mesaj gönderen efecan » 20 Nis 2012, 15:55

YGS Sonuçları Açıklandı2012 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları açıklandı.

Adaylar, http://www.osym.gov.tr veya http://sonuc.osym.gov.tr internet adreslerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuçları öğrenebilecek.
ÖSYM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 1 Nisan 2012'de yapılan sınavın sonuçların saat 06.00 itibarıyla açıklandığı bildirildi.
''Sınava katılan 1 milyon 837 bin 737 adayın sınav sonucunu öğrenme taleplerini zamana yaymak amacıyla sonuçların açıklanması için saat 06.00 tercih edilmiştir'' ifadelerine yer verilen açıklamada, adayların sınav sonuçlarını http://www.osym.gov.tr veya http://sonuc.osym.gov.tr internet adreslerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceği belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''2012-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sınava giren adayların soru kitapçıkları ile cevap kağıtları bugün saat 16.00'dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kağıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.
Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.''
Açıklamada, 2012 LYS başvurularının 24–30 Nisan tarihlerinde yapılacağı da belirtildi.

ŞUAN Kİ PSİKOLOJİNİZİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM. :mrgreen:

Mezun

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Re: YGS Sonuçları açıklandı..!

Mesaj gönderen Eflâ » 20 Nis 2012, 16:02

PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI --- --- --- --- --- ---
BAŞARI SIRASI --- --- --- --- --- ---

bu nedir ya neden bende hiçbir bilgi yok

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 20 Nis 2012, 16:12

lütfen biri bişey söylesin :( sadece türkçeden yapmıştım çok kötü geçmemişti ama 19 doğru 6 yanlış yapmışım yapa yapa.
yine de sonuçlarımın çıkması gerekmiyor muydu? puan hesaplamaya bakıyorum 140 barajını geçiyorum neden yazmamışlar :(

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 20 Nis 2012, 16:21

Psikolojim iyi. Aklım lise derslerinde hala.
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 20 Nis 2012, 16:22

efecan senin netler nasıl şu linkte paylaşıyoruz yazmak istersen http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 2294af5e41
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Nis 2012, 17:24

Eflâ yazdı:lütfen biri bişey söylesin :( sadece türkçeden yapmıştım çok kötü geçmemişti ama 19 doğru 6 yanlış yapmışım yapa yapa.
yine de sonuçlarımın çıkması gerekmiyor muydu? puan hesaplamaya bakıyorum 140 barajını geçiyorum neden yazmamışlar :(
Nasıl yani puanların gözükmüyor mu? ---------- böyle mi tüm puanların? Sınavın iptal olabilir mi? Yazıyor mu "sınav geçersizdir" diye?

Sen yapabilirsen buraya bir ekran görüntüsü ekleyebilir misin sınav sonuçlarının?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

senininternetin
Acemi

Mesaj gönderen senininternetin » 20 Nis 2012, 20:54

Eflâ yazdı:lütfen biri bişey söylesin :( sadece türkçeden yapmıştım çok kötü geçmemişti ama 19 doğru 6 yanlış yapmışım yapa yapa.
ilk olarak baraj 180 ama sınava girdiysen sonuçlarınızı direk olarak görmeniz gerekiyor.. Zaten ekranda lys'ye girebilir diye yazıyor..

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 21 Nis 2012, 01:24

emrahk yazdı: Nasıl yani puanların gözükmüyor mu? ---------- böyle mi tüm puanların? Sınavın iptal olabilir mi? Yazıyor mu "sınav geçersizdir" diye?

Sen yapabilirsen buraya bir ekran görüntüsü ekleyebilir misin sınav sonuçlarının?
Emrah öncelikle çok teşekkür ederim ne zaman bir şey sorsak yardımcı oluyorsun.
şu an kendi evimde değilim o yüzden dediğini yapamam ama zaten ekranda görebileceğin hiçbir şey yok :/
Türkçe 19 doğru 6 yanlış var ama sonuçlara geldiğimde ygs1 -- ygs2 -- .... böyle devam ediyor. LYS ye giremez yazıyor bi de.
tamam bu kadar net çok komik geliyor ama 140 barajını geçmeliydim ki zaten hesaplama sitelerine bakıyorum ygs4,5,6 falan 156,172 gibi rakamlar çıkıyor. Sabah epey gözyaşı döktüm ama seneye çalışıp girmeye karar verdim.
Şimdi ben ümidimi yitirmeli miyim yoksa bi yanlışlık vardır da düzelebilir mi dersin? :(

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 21 Nis 2012, 01:26

senininternetin yazdı:
ilk olarak baraj 180 ama sınava girdiysen sonuçlarınızı direk olarak görmeniz gerekiyor.. Zaten ekranda lys'ye girebilir diye yazıyor..
Açıköğretim için baraj 140. LYSye bu puanla giremem ama zaten girmeye niyetim yoktu. 140 yazsa yeterdi ama sadece -- yazıyor :(

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Nis 2012, 01:28

Efla, şimdi sen bana tüm yaptıklarını yazar mısın? Türkçe, Sosyal, Fen ve Matematikten doğru-yanlış ve boşları yaz buraya...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 21 Nis 2012, 01:32

Ben sadece Türkçeden yaptım işte. Ama sadece türkçeden yaptığım için barajı geçememe gibi bir şey yok çünkü geçen yıl da girdim sınava sadece türkçeden yapıp 200e yakın almıştım. 19 doğru 6 yanlış boş yok. of inşallah düzelir.. çünkü sınavda sonuncu bile olsam orada sıralamam puanım yazması gerekiyordu diye biliyorum. yanlış mı biliyorum :/

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Nis 2012, 01:35

Eflâ yazdı:Ben sadece Türkçeden yaptım işte. Ama sadece türkçeden yaptığım için barajı geçememe gibi bir şey yok çünkü geçen yıl da girdim sınava sadece türkçeden yapıp 200e yakın almıştım. 19 doğru 6 yanlış boş yok. of inşallah düzelir.. çünkü sınavda sonuncu bile olsam orada sıralamam puanım yazması gerekiyordu diye biliyorum. yanlış mı biliyorum :/
Yanlış bilmiyorsun, senin de puanın görünmeliydi.. ----- yazması demek ortada bir sorun var demektir. Eğer sınavın bir şekilde iptal olmuşsa ---- yazar ama bunun da sonuç ekranında "sınav iptal" diye belirtilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sen en iyisi ÖSYM'yi ara, ya da dilekçe yolla. Şu sonuç stresi geçince itiraz edenler dilekçe yollayacak, sen de yollarsın...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 21 Nis 2012, 01:38

Çok çok teşekkür ederim. Peki sence 140 barajını geçebilir miyim?

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Nis 2012, 01:41

Sadece türkçe yamışsın dediğine göre ama 16 doğru 6 yanlış varsa, 18 boş olması gerekmez mi? Sen boş yok demişsin. Toplam 40 soru vardı çünkü...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 21 Nis 2012, 01:42

çok pardon boş tabii ki var =) 25 tane yaptım. 19 doğru 6 yanlış var. yani 13 net. bildiğim kadarıyla 10 netle 140 barajı geçiliyor.

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön