kripton yazdı:emrahk yazdı:kripton yazdı:Emrahk güzelmiş senin sonuçlar. Benim de en yüksek ygs-3 280 gelmiş. Açıklamaların için teşekkürler
Bu sene evet bekliyordum ama harika puan değil tabi ki.. Dersaneye gidenler en az 400 alıyorlar. Neyse sağlık olsun, çalışmadan bunu almak güzeldi..
Bu arada girecek misin LYS'ye?
emrahk girmeyeceğim sanırım. Zaten ygs ye de çalışmadan girdim. lys ye çalışacak vaktim hiç yok. Şu an aklım fikrim lise sınavlarında diploma notumun 80 den aşağı düşmemesini istiyorum. BAkalım ingilizce dışında bir sorum yok gibi ama hayırlısı

Bu kadar kendini yorma bence, gayet iyi bir puan yapmışsın YGS'de, kontenjanlılar dahil tüm AÖF bölmüleri garanti gibi zaten. İlla ki en başarılı AÖL mezunlarından olacağım diyorsan sen bi,lirsin tabi ki...
byMRZ yazdı:ya ben boyle hesaplamamıstım emrah sınavdan sonra hemen baktım turkceden22 dogrum falan vardı sosyalden 16 ama sok oldum gorunce of ya demekkı ısagretlememısım ıste ama cok moralım bozuldu bunu beklemıyodum cunku
Dediğim gibi, sınav günü cevapları işaretlediğin kağıt yayınlanacak ÖSYM aday işlemlerinden. Oradan bakarsın, bir yanlışlık var mı diye. Boşver takma kafana, AÖF için puanın yetiyor zaten...