SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 20 Nis 2012, 20:58

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için yanlarında bulundurmaları gereken belgeler şunlardır;

İlgili sınava ait sınava giriş belgesi,
Öğrenci kimlik kartı veya tanıtım kartı, ya da bu kartlarını kaybetmiş öğrencilere AÖF bürolarınca verilen "Sınavlarda Geçerli Öğrenci Belgesi",
Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi vb. belgeler.)
Sınava girerken yukarıda sıralanan üç belgenin de öğrencinin yanında bulunması gerekir. Bu belgelerden birisi bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Re: SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 20 Nis 2012, 21:02

AÇIK ACEMİ yazdı:Öğrencilerin sınava girebilmeleri için yanlarında bulundurmaları gereken belgeler şunlardır;

İlgili sınava ait sınava giriş belgesi,
Öğrenci kimlik kartı veya tanıtım kartı, ya da bu kartlarını kaybetmiş öğrencilere AÖF bürolarınca verilen "Sınavlarda Geçerli Öğrenci Belgesi",
Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi vb. belgeler.)
Sınava girerken yukarıda sıralanan üç belgenin de öğrencinin yanında bulunması gerekir. Bu belgelerden birisi bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
selam arkadaşlar,
ben kaydimi yaptirdiktan sonra öğrenci kartimi cıkardim ama sınava ait sınava giriş belgesi ne oluyor? ben şu anda sınav olacağim yer antalya da değil istanbuldayım ameliyat oldum ve sınav tarihinden 1 hafta önce antalyaya geçeceğim bu sınava ait sınava giriş belgesini istediğim zaman alabilir miyim ya da annem gidip benim yerime alabilir mi ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Nis 2012, 23:12

Sınav giriş belgesi, "AÖL öğrenci girişinde" sınava yakın zamanlarda yayınlalan bir belgedir. Sen de o belge yayınlanınca yazıcıdan çıktısını alacaksın ve o belgeyle sınava gireceksin. Yani bu belgeyi Halk Eğitm veya başka bir kurumdan almayacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 21 Nis 2012, 07:35

emrahk yazdı:Sınav giriş belgesi, "AÖL öğrenci girişinde" sınava yakın zamanlarda yayınlalan bir belgedir. Sen de o belge yayınlanınca yazıcıdan çıktısını alacaksın ve o belgeyle sınava gireceksin. Yani bu belgeyi Halk Eğitm veya başka bir kurumdan almayacaksın...

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim emrahk :)))

liselidetected

Mesaj gönderen liselidetected » 21 Nis 2012, 11:33

ben öğrenci kimlik kartını bilmiyordum, pzts okula bi gidim inş sorun çıkmaz.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 21 Nis 2012, 19:44

öğrenci kimlik kartına gerek yok sınav giriş belgesi çıktısı olması yeterli birde kimlik :) ertelemeseydiler şaşardım zaten artık verdikleri hiç bi tarihe inanmıycam :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön