YGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: YGS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Mesaj gönderen emrahk » 20 Nis 2012, 19:49

Rica ederim... :wink:

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 20 Nis 2012, 20:02

kazanırsam başlarım diyordum daha başlamamıştım ama bugünden itibaren başlıycam kazandığıma göre hem lise dersleri hemde lys hazırlığını bir arada yaparım artık:)

O zaman sana bol bol dua etmekte bize düşer :)

Allah zihin açıklığı versin ;)

Hayırlısı olanı kazanırsın inşaallah.

saol yağmur baş tacısın eksik olma:) keşke sende girmeyi düsünsen ama tercih meselesidir umarım senin yolunda hep açık olur:)
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 20 Nis 2012, 20:13

emrahk yazdı:
ozgur yazdı:evet emrahk haklısın cok calısmam lazım. ygs den dersimi aldım. ona göre lys ye iyi bir şekilde hazırlanacağım. inş cok daha iyi olurum.inş hepimizin istediği olur. örgün düsünüyorum evet 4 yıllık. bu arada senin notların da gercekten muthis tebrikler:)
Şimdiden forumu bırakıp ders çalışmaya o zaman.. :) Çünkü LYS sonuçları %60 etkili yerleştirme sonuçlarında. Yani YGS'den daha önemli LYS'ler..

Puanım müthiş değil ama çalışmadan elde ettiğim genel bilgi birikimim bunlar. İşten ve derslerimden vakit bulup YGS'ye çalışsaydım çok daha iyi puanlar elde edebilirdim ama çalışmak gelmedi bir türlü içimden.. :lol:
evet napolyon para demişse sürekli, bizde calısmak calısmak calısmak diyeceğiz:)) evet lys şimdi daha da önemli ygs den. bir calışma planı tasarlıyorum. ben üstüme düseni yapacağım geriside artık şans ve rabbimin iş olucak:) vallahi bana göre puanların cok iyi en azından bana göre. cok cok iyi hemde. doğru diyorsun çalıssan cok daha iyisini yaparmıssın. inş yaparsın. ben hic calısamamıstım. lise derslerin den ve işten gücten vakit bulamadıgım icin. umarım ikinci sınavda lys yi ağlatırız. hepimiz:D
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 20 Nis 2012, 20:17

PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI 142,53161 141,97594 196,24839 192,80693 180,80226 162,50030

benimkilerde bunlar

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 20 Nis 2012, 20:31

ozgur yazdı: saol yağmur baş tacısın eksik olma:) keşke sende girmeyi düsünsen ama tercih meselesidir umarım senin yolunda hep açık olur:)

Sen de eksik olma Özgür, AÖF düşündüğüm için gerek yok LYS ' ye girmeme. Ama YGS çalışmış olsaydım, notum yüksek olsaydı, LYS ye de çalışabiliyor olsaydım, olurdu tabi. Örgün de okuyabilirdim.
Galiba kısmet böyle :) Bakalım hayırlısı inşaallah ;)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

yıldızımm
Çırak

Mesaj gönderen yıldızımm » 20 Nis 2012, 21:08

Maol yazdı:Benim en yüksek
ygs-3 172,02912
ygs-4 169,25694

LYS giremeyeceğim tek üzüntük o
2 yıllık MYO 'ya gidicem, alan dışı yada 2 yıllık sınavsız geçiş yapıcam..
2+2 yapmayı düşünüyorum
YGS 3 173
YGS 4 164
YGS 5 164
YGS 6 152

DURUMUM BU ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİĞİM AÖF DEN OKUMAK ASLINDA SOSYOLOJİ İSTİYORDUM O KONTENJANLIYMIŞ ŞİMDİ O KADAR HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUMKİ HANGİSİNİ SORAYIMKİ MESELA BEN BU PUANLARLA AÖF DEN 4 YILLIK KONTENJANSIZ BÖLÜMLERDE OKUYABİLİRMİYİM BUNLA RHANGİLERİ 4 YILLIK OLMAZ DERSENİZ 2 YILLIK NELER OLUR BAZI FORUMLARDA BAKIYORUM 140 AŞ ULUSLARARASI İLİŞKİLER ,İŞLETME V.S GİBİ BÖLÜMLERİ OKURSUN YAZMIŞLAR GEÇEN YIL SOSYOLOJİ 157 PUANLA ALMIŞ KAFAM ÇORBA OLDU NE OLUR BİLEN BİRİ YARDIM ETSİN BEN İLK OLARAK SOSYOLOJİ İSTİYORDUM AÇIKÇASI O OLMASSA ULUSLARARASI İLİŞKİLER ONLARDA OLMASSA 2 YILLIK CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ŞANSIM VARMIIIIIII

Mehmet Turut

Mesaj gönderen Mehmet Turut » 21 Nis 2012, 08:50

S.aleyküm arkadaşlar;
Ben Ygs'den 150 ham puan aldım okul puanının da en az 30 puan eklenmesiyle toplamda 180 olan puanımla açıköğretim fakültesi Sosyoloji bölümüne gidebilirmiyim?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Nis 2012, 16:37

Mehmet Turut yazdı:S.aleyküm arkadaşlar;
Ben Ygs'den 150 ham puan aldım okul puanının da en az 30 puan eklenmesiyle toplamda 180 olan puanımla açıköğretim fakültesi Sosyoloji bölümüne gidebilirmiyim?
A.s, Sosyloji'nin 15 bin kontenjanı var ve geçen sene en az 157, en fazla 476 YGS puanıyla öğrenci almış. Yani bu sene en azından 157 puanı olan bir öğrenci başvuru yapabilecek. Sen de başvurursun, kesin yerleşirsin diyemeyiz ama yerleşme şansın da var. Mesela 15 bin kontenjanlı olduğu için, başvuruda 15 bin kişi de notu çok yüksek olanlardan başvurursa senin yerleşme şansın düşer. Yani biraz şans işi. Sen tercih edersin, olursa olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

Mesaj gönderen efecan » 21 Nis 2012, 18:26

YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6
PUANI 161,38670 161,40125 161,63747 164,17403 160,63751 159,76570

zaten öylesine girmiştim.. :mrgreen:

bilgisayar bölümü Uzaktan eğitim için yeterlimi acaba... :?: :?:
Mezun

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 21 Nis 2012, 18:36

Yağmur damlaları yazdı:
emrahk yazdı:
AÖF için puan yeterli yani, tebrikler Yağmur...

248,...

Sağol abi Allah razı olsun :)
yağmurrr yağmuurum tebrik ederim zaten sen aöf düşünüyordun ve yeterli puanı ve fazlasını bile almışsın. lyslerre girmeyeceğin için bölüm seçimine karar vermen gerekiyor sanırım ve umarım istediğin bölüm vardır aöfte.

ve istedği puanı alan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim lyslere çok daha iyi çalışıp iyi puanlar alırsınız umarım.

istediği puanı alamayan arkadaşlarım ise üzülmeyin seneye bir daha girersiniz. daha iyilerini yaparsınız.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön