Sınav giriş yerleri
-
- Asistan
- platonun manevi kızı
- Çırak
Re: Sınav giriş yerleri
arkadaslar sınava gırıs yerlerı acıklanmıstı baktım sonra tekrar gırdım sıteye kaldırılmıa bulamıyorum sızdede boylemı ?
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
evet bi tatlı geldi banda bu okulYağmur damlaları yazdı:Oooo güzelmiş psikolog abla
Benim İstanbul'da sınava girdiğim okulun içi labirent gibiydi, tam cinayetlik![]()
AcabaKashmiriaN yazdı:İlk defa sınav yerleri açıklandı diye heyecanlı degılım.. NedeN acaba...![]()
![]()
![]()

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
şimdi baktım hakkaten silinmiş 

- platonun manevi kızı
- Çırak
evet benımde aynı sekılde anlama veremedım
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
yav 147 yi aradım öğrenci bilgileri altında sınav giriş belgesi yazıyomuş ordan girip çıktısını alıcaksınız dedi giriyorum öyle bi bölüm yok hay allhım ya bi işi tam yapamıyolar...nasıl olucak şimdi ya açıklanmazsa napıcam?
- platonun manevi kızı
- Çırak
sıstem sayfasındada yavaslama var zaten sanırım bır sorun oldu ama duzeltırler ıns aksama en gec dıye dusunuyorum acıklanır tabıkıde merak etme bekleyelım
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Arkadaşlar sakin olun, sorun yok, olur böyle şeyler sistemden kaynaklanıyordur. Yarına veya öbür güne düzelir 
Bir sorun yok Yağmur, düzenleme yapıyorlardır.

Angel, tüzlerce insan o kadar çok dersten ve birbirlerinden o kadar farklı derslerden sınava giriyorlar ki, hepsini ayarlamak mümkün değil. Kitapcıklara belli bir sıra ile dersleri yerleştiriyorlar, seçtiğiniz derslerin hangisi hangi oturumda ise ona göre denk geliyor. Hatta bazen öyle bir oluyor ki sadece ilk gün sınavınız oluyor, diğer günkü oturumlarda hiç dersiniz olmuyor. Yani bunu her öğrenciye göre ayrı ayrı kitapcık ayarlanmıyor.AngeL yazdı:
Ben kendimi pek hazir hissetmesemde giris yerleri belli olmus..![]()
Hangi oturumda, hangi dersten sinava girilecegi aöl tarafindan mi belirleniyor arkadaslar?
Neden bir oturumda 5 ders digerinde 2 ders yapiyorlar ki..![]()
yagmur_ yazdı:bnm sınav giriş bilgileri kaldırmışlar az önce yazdırmak için baktım ama yok sabah baktığımda vardı neden olabilir acaba arkadaşlar ?
Bir sorun yok Yağmur, düzenleme yapıyorlardır.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
sivas bölge kız yatılı ilköğretim okulu değilmi orası ??

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
demekki burdan şunu çıkartıyoz okul okula benzer
burası darıca sivas nere darıca niree 

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
demekki bana olan şey herkeze olmuş. bende isyanlar icersindeydim. buraya bakmadan önce. ne sacma bir sistemdir bu, acıklandı diyor. ama hic bir bilgi görünmüyor öğrenci bölümünde. bende diyodum mezun mu oldum acaba. ondan görükmüyor. belkide bıkmıslardır benden felan mezun etmislerdir diye eğleniyordum
inş düzeltirler.

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
vallahi benimde sınava gireceğim yer üniversite gibi gitmeden 1 gün önce bakaym kopya için müsait ortam mı diye 

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
namık kemal ilköğretim okulu

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
inanmazsın ama o okula ne kadarda benziyor yaa dur bende fotografını çekeyim karşılaştıralım ....

MEZUN