Ek sınav SABİTLENMESİ İSTİYORUM
Ek sınav SABİTLENMESİ İSTİYORUM
Arkadaşlar ek sınavın temmuz ayında yapılması için açıyorum bu konuyu nedeni pmyo veya astsubaylık kayıtları ağustos 27 sinde geçiçi kayıt diplaması istiyor
ek sınavsa eylülde yapılır daha erken yapılması ve mahtur olmaması için arkadaşlarımız için allah rızası için destek bekliyorum birşehit çocuğu olarak
email:aloegitim@meb.gov.tr
yazılması gereken copy past yapın
pmyo ve astsubaylık kayıtları 27 ağustosda olması nedeniyle ve bu kayıtda geçiçi çıkma belgesi istenildiği için ek sınavların temmuz veya ağustosun başında yapılmasını rica ederiz
bizlerin mahtur olmaması için bunu yaparsanız çok seviniriz arz olunur.
öğrenci no:
tc:
ek sınavsa eylülde yapılır daha erken yapılması ve mahtur olmaması için arkadaşlarımız için allah rızası için destek bekliyorum birşehit çocuğu olarak
email:aloegitim@meb.gov.tr
yazılması gereken copy past yapın
pmyo ve astsubaylık kayıtları 27 ağustosda olması nedeniyle ve bu kayıtda geçiçi çıkma belgesi istenildiği için ek sınavların temmuz veya ağustosun başında yapılmasını rica ederiz
bizlerin mahtur olmaması için bunu yaparsanız çok seviniriz arz olunur.
öğrenci no:
tc:
Re: Ek sınav SABİTLENMESİ İSTİYORUM
Temmuzun sonunda 3. dönem sınavları varken o ay ek sınav yapılması üzgünüm ama imkansız. 

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Arkadaşım hepimiz istiyoruz ve dilekçe gönderecez ama temmuz sonu sınavları bitmeden mümkün değil gibi sen gerekli yerleri arayıp bilgi aldın mı

Ek sınav adı üstünde, 3 dönem sınavı yapılır, sonra hak verilirse, eğitim yılı sonunda ek sınav yapılır. dolayısıyla Eylül ayının ilk haftası ek sınav oluyor her zaman. Bu sene de böyle olacaktır. Ayrıca yüzyüze eğitim için meslek dersi ek sınavı da yine Eylül'ün ilk haftasından önce yapılamaz.
Haziran-Temmuz gibi bizler forumda ek sınav dilekçeleri paylaşıp, yollayacağız ama şuan için erken, bir kulaklarından girip, ötekinden çıkar şimdiki taleplerimiz.
PMYO için araştır, belki durumuna bir çare bulurlar, sonuçta geçen sene arkadaşlarımız "mazeretli kayıt" yaptılar üniversitelere mezun olmasalar da...
Haziran-Temmuz gibi bizler forumda ek sınav dilekçeleri paylaşıp, yollayacağız ama şuan için erken, bir kulaklarından girip, ötekinden çıkar şimdiki taleplerimiz.
PMYO için araştır, belki durumuna bir çare bulurlar, sonuçta geçen sene arkadaşlarımız "mazeretli kayıt" yaptılar üniversitelere mezun olmasalar da...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrah kardeş dediğin gibi olduğunu kesin biliyor musun bende ona göre okula gidiyim diyim haziranda bi sınav yapın sınıfda 10 15 kişi kaldı zaten o dersde ne dersin yaparlar mı sen şahit oldun mu dediğin olaya
Evet, benim yüzyüze eğitim aldığım okul Haziran ayında öğrenci derslerden kalmışsa, sınav açıyordu, sınavları geçen dersi başarmış sayılıyordu. Ama "devamsızlıktan kalanlar için değil, notları düşün olanlar için" yapılıyordu bu sınav. Bu forumda bazı arkadaşlardan da duydum yazın sınav yapıldığını kendi okullarında, ama yapılmayan okullar da varmış. Demek ki MAÖL'ün değil, okulun tasarrufunda yaz sınavı yapmak. Sizler de okulunuza danışabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Temmuz dediğinizde iş değişir evet hiç bir işe bencede yaramaz ama Haziran yada eylül desek daha doğru olur. Emrah ben okul müdür yardımcısıyla konuşdum biz birşey yapamıyoruz ek sınav açılırsa tek ders sınavı açabiliriz diyor haziranın ilk haftaları kontrol et diyodu araşdırınca eylül olduğunu anladım ama aslında okulun yapması lazım olurda okulda yaparsa nerden anlarız ? okulun internet sitesinden mi ? maöl den anca ek sınav yapılınca anlarız sanırım oda eylülde duyarız ama yüzyüze alttan dersler için bankaya para yatrıyormuyuz ?
Pençe, ben İstanbul'da bir meslek lisesinde meslek dersi almıştım ve bizim okul, devamsızlık değil de, notlardan kalanlar için Haziran ayında "kurtarma" sınavı gibi bir sınav yapar, kalanlar o sınavları geçerse dersi geçmiş sayılırdı. Arkadaşlarım bizzat girmişti sınavlara. Ama forumda birçok arkadaş "bizim okulda böyle bir sınav yapılmıyor" demişti. Bu da demektir ki, yüzyüze eğitim kurumu buna karar veriyor, MAÖL değil. Yani sizin okul "biz sınav yapmıyoruz" diyebilir, kendi kararları. Ama diğer bazı okullar yapıyor diye siz de okulunuza bildirip, konuşabilirsiniz. Ya da MAÖL'ü arayıp sorabilirsiniz, Haziran'da kurtarma sınavlarını her okula zorunlu yaptırmaları için.
(0 312) 2969616
ya da;
aloegitim@meb.gov.tr
(0 312) 2969616
ya da;
aloegitim@meb.gov.tr
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Emrah cevap için sağol ben Ankaradaki bi okuldayım bizim okulda yapıyor geçen sene mesela 4-5 ders için yapılmış araşdırdım biraz yüz yüze eğitim de ek sınav için aol maöl her yıl ek sınav yapıyor bu ek sınavlarda meslek okullarıda kendi ek sınav yapıyor mesela geçen yıl eylülde yapılan ek sınav zamanı okullarda kendi ek sınav yapmış sanırım ek sınav tarihleri agustosda açıklanırken yüzyüze eğitim içinde geçen yılki gibi tarih açıklanır sanırım. Ama bunun haricinde okul kendi haziranda olurda tek ders için sınav yaparsa onu kaçırmamak için acaba nerede duyuruluyor onu merak ediyorum. Gerçi yapmazlar haziranda yine eylülü beklicez onuda aol ek sınav tarihi açıklanınca duyarız bu hafta müdüre sorayım bakalım kayıt yenilenmesi gerekiyormuymuş yanlız okullarda çok sıkıntılı insanlar var adamlar ilk yılların dersini gözden kaçırdıklarını söylüyor ama imkanları varken tek dersi düzeltmiyorlar oysa neler dönüyor da işte şu derside yazın halledelim kurtuluyoruz.
bende okula gittim bugün işte hocayla konuşdum dedi 10 15 kişi dilekçe vercem onları doldurun haziranda bi hızlandırılmış kurs açarız 2 haftada bitiririz dedi temmuza girmeden bider sınav yaparız geçersiniz dedi tm dedik bakalım inş açılır
Valla ne güzel hocaymış o yav keşke bizde de o kadar ilgili olsalar bilişim ile ilgisi olmayan hocaların girdiği dersler olduğu için hocalar pek dinlemiyor zor zar bir iki birşey kendi çabamızla öğreniyoruz nasıl işse modüllerde teknik ve mesleki resim dersinin modülüde yok şansıma
enazından 1 tanesini aldım hocadan eylül'e kadar dabeklemek ayrı bi sıkıntı dersin hocasını okulda bulmak fazlasıyla zor çok garip şeyler var ama idare etmek gerekiyor.
Şanslısınız 

Eylül'de yapılan yüzyüze eğitim ek sınavı, meslek liselerinin kararı ile değil, MAÖL'ün resmi kararıyla yapılıyor. Benim Haziran'da bizim okulda sınav yapılırdı dediğim çok farklı bir olay. Bunun MAÖL ile ilgisi yok, meslek lisesi, kendi kararıyla, kalanlar için kurtarma sınavı yapıyordu. Yani bunun kararı okulun kendisine ait. Dolayısıyla her okul bu kararı almak ve sınav yapmak zorunda değil. Ama Eylül'de ek sınav için tüm okullar mecburen sınav yapmak zorunda.pence yazdı:Emrah cevap için sağol ben Ankaradaki bi okuldayım bizim okulda yapıyor geçen sene mesela 4-5 ders için yapılmış araşdırdım biraz yüz yüze eğitim de ek sınav için aol maöl her yıl ek sınav yapıyor bu ek sınavlarda meslek okullarıda kendi ek sınav yapıyor mesela geçen yıl eylülde yapılan ek sınav zamanı okullarda kendi ek sınav yapmış sanırım ek sınav tarihleri agustosda açıklanırken yüzyüze eğitim içinde geçen yılki gibi tarih açıklanır sanırım. Ama bunun haricinde okul kendi haziranda olurda tek ders için sınav yaparsa onu kaçırmamak için acaba nerede duyuruluyor onu merak ediyorum. Gerçi yapmazlar haziranda yine eylülü beklicez onuda aol ek sınav tarihi açıklanınca duyarız bu hafta müdüre sorayım bakalım kayıt yenilenmesi gerekiyormuymuş yanlız okullarda çok sıkıntılı insanlar var adamlar ilk yılların dersini gözden kaçırdıklarını söylüyor ama imkanları varken tek dersi düzeltmiyorlar oysa neler dönüyor da işte şu derside yazın halledelim kurtuluyoruz.
Dolayısıyla, sizin okul Haziran sınavı (yani örgünlerin de Haziran-Temmuz gibi kurtarma sınavı oluyor bunun gibi birşey) bu okulunuzun kendi inisiyatifi. Yapmak zorunda değiller. Talep çok olursa ve sorumlu idareciler varsa yapabilirler...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Uzman
bu sene ek sınav için fazla bastıran yok mu ne? emrahk bu konu üzerine düşeceksiniz değil mi? hazirandan sonra başlarız değil mi aol'e dilekçe yazmaya
bizim buralarda okullar bile tenha. bu sene sınava girenler, geçen seneye göre çok az sanki 

ek sınavı bırak ıkıncı ek sınav olaması lazım benım ıcın dılekce uzerıne duılekce gondercem temmuz sınavından sonra herhalde
-
- Yardımcı Uzman
artık bu sene bitmesini istiyorum. zaten 1 ek sınav yaparlarsa 2.ciyi de yaparlar... tam 27 kredi eksigim var. (son sınavdan 26 almış oldugumu düşünüyorum) yapmayacaklarını bilsem inekleyip 30'u alacağım temmuza.byMRZ yazdı:ek sınavı bırak ıkıncı ek sınav olaması lazım benım ıcın dılekce uzerıne duılekce gondercem temmuz sınavından sonra herhalde