Önemli Bir SORU

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
karneos
Çırak

Önemli Bir SORU

Mesaj gönderen karneos » 27 Nis 2012, 22:10

Arkadaşlar şimdi temmuzda gireceğim sınav benim aobp'yi etkileycek mi acaba? bir de bu aobp puanı temmuzdaki sınavdan sonra mı belli oluyor net bilgi alırsam çok sevinirim 3. sınava girmessem diploma yok :roll:

emrahk
Onursal Üye

Re: Önemli Bir SORU

Mesaj gönderen emrahk » 28 Nis 2012, 19:03

Eğer Temmuz veya Ek sınav ile mezun olacaksan, Mayıs sınavı ve önceki sınavlarındaki ortalamalarınla AOBP puanın hesaplanacak. Yani Temmuz sınavı puana dahil değil, sadece mezun olmak için osınava gireceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 28 Nis 2012, 19:10

Ama seneye bir daha sınava girecek olsak temmuz sınavının notları da dahil ediliyor değil mi :?:
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Nis 2012, 19:12

Evet, seneye tekrar başvurduğunda, Temmuz sınavı dahil hesaplanan diploma notuyla oluşacak AOBP puanı geçerli olacak. Ama Mayıs sınavıyla da, Temmuz sınavıyla da puan hesaplansa arada çok fark olmuyor. En fazla 3-4 puan oynuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

karneos
Çırak

Mesaj gönderen karneos » 29 Nis 2012, 01:12

emrahk hocam şimdi ben temmuzdaki sınavla beraber mezun olacağım ve seneye tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ygsye benim bu seneki aobp puanım mı geçerli olacak yoksa gelecek sene tekrar hesaplanıp mı eklenecek temmuz sınavınnı etkisi ne olacak yani ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 29 Nis 2012, 03:27

Eğer bu sene YGS'ye girdiysen, bu yıl ki AOBP puanın Mayıs sınavıyla birlikte hesaplanan notlarından oluşacak. Eğer bu sene tercih yapmazsan, seneye tekrar YGS başvurusu yaptığında, yanında diploma örneğini götüreceksin ve diploma puanın Temmuz sınavıyla oluşacağı için, seneye AOBP puanın da Temmuz sınavı ile birlikte hesaplanacak...

Mustafa Kemal Atatürk

karneos
Çırak

Mesaj gönderen karneos » 29 Nis 2012, 18:20

tşkrler hocam aydınlatıcı oldu :wink:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön