Hayal kurabilmek(kendi yazılarım...
Re: Hayal kurabilmek(kendi yazılarım...
bizz bu yazıyıı beendikkk snn yazman weya yazmaman bişeii değiştirmedii kiii biizz senii arkadaşş olrakk görüpp yazdığını sandığımızz yazıyaa çok güzel dediiik we öwdükk şimdiii arkadaşlarınınnn gözündee yalancıymışşş gibi olman hoş olmadııı üzüldümm 

Düşm@n kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan öğrendim!!!
evet yazı gzldi paylaştığın için saol
snn yazıp yazmaman önemli deildi bizimle bişiler paylaşmak istemen bile yeterdii
peki bişi sorcamm
gerçekten kitap yazıo musunn

snn yazıp yazmaman önemli deildi bizimle bişiler paylaşmak istemen bile yeterdii

peki bişi sorcamm

gerçekten kitap yazıo musunn

Suskun
Yaptığın şeyin ne kadar yanlış olduğunun farkına varman için ne yapman gerekeceğini bilmiyorum..Bu yazıyı yazdığım zaman aklımdan geçenleri senin yorumunu düşünerek yazmadığımı bilmeni isterim...İnsanları yargılarken hiç bir zaman kesin konuşmayacaksın...Evet bu yazıyı ben yazdım...Yazdığım onlarca yazıdan sadece bir tanesi..Yani hiç mi aklına gelmiyor bir yazının bir başka kişi tarafından beğenilip başka bir siteye verilmesi..üç dört gündür siteye giremiyorum..Yoğunluğumdan değil internet sayfası görüntülenemiyor diyor...Ama iyi oldu bu yorumların en azında ön yargıyla ilgili çok güzel bir yazı verecem..Sadece senin için...Yinede teşekkür ediyorum gereksiz araştırman için....Kusura bakmayın arkadaşlar cevap veremediğim için...
Yaptığın şeyin ne kadar yanlış olduğunun farkına varman için ne yapman gerekeceğini bilmiyorum..Bu yazıyı yazdığım zaman aklımdan geçenleri senin yorumunu düşünerek yazmadığımı bilmeni isterim...İnsanları yargılarken hiç bir zaman kesin konuşmayacaksın...Evet bu yazıyı ben yazdım...Yazdığım onlarca yazıdan sadece bir tanesi..Yani hiç mi aklına gelmiyor bir yazının bir başka kişi tarafından beğenilip başka bir siteye verilmesi..üç dört gündür siteye giremiyorum..Yoğunluğumdan değil internet sayfası görüntülenemiyor diyor...Ama iyi oldu bu yorumların en azında ön yargıyla ilgili çok güzel bir yazı verecem..Sadece senin için...Yinede teşekkür ediyorum gereksiz araştırman için....Kusura bakmayın arkadaşlar cevap veremediğim için...

ya tabi dediğin gibide olabilirr
nesee...
eğer sen yazdıysan gerçekten gzl yazmışsın
tebrikler arkadaşimm
kitapta yazıomuşsun zati
inş dhada kendini geliştirir ilerlersin bu alandaa
ne dielim eline,yüreğine sağlık

nesee...
tebrikler arkadaşimm
kitapta yazıomuşsun zati

Teşekkürler azraazra yazdı:ya tabi dediğin gibide olabilirr![]()
nesee...
tebrikler arkadaşimm
kitapta yazıomuşsun zati
Şu eğer sen yazdıysan kelimesini kaldıralım artık ama..

dmm üzülme
sen yazdın anladımm bnnnn
ama onada hak vermelisin nerden bilebilirdi ki oda
orda yazıyı okumuş ve burdada görünce aynını alıntıdır dedi
bişi sorcamm ne zaman yazdın bu yazıyı hatırlıosundur heralde

sen yazdın anladımm bnnnn

ama onada hak vermelisin nerden bilebilirdi ki oda
orda yazıyı okumuş ve burdada görünce aynını alıntıdır dedi
bişi sorcamm ne zaman yazdın bu yazıyı hatırlıosundur heralde

4 5 ay oldu yazalı..
hıı iyi
ssknun verdiği siteye 13 ağustosta konmuş yazı sen epey önce yazmışsın
eğer başka sitelerede gönderdiysen yazın epey dağılmıştır birii beenip orayada koyabilir
sen haklısın gardaşimm
için rahat olsun gönder dier yazılarıda beenerek okuruz wllaa(çokdaa bayık olmasın amaa
)
gzl yazıosun yüreğine sağlık sende ii yazar olur vallaa

ssknun verdiği siteye 13 ağustosta konmuş yazı sen epey önce yazmışsın
eğer başka sitelerede gönderdiysen yazın epey dağılmıştır birii beenip orayada koyabilir

sen haklısın gardaşimm

için rahat olsun gönder dier yazılarıda beenerek okuruz wllaa(çokdaa bayık olmasın amaa

gzl yazıosun yüreğine sağlık sende ii yazar olur vallaa

Suskuna inat gönderdim birtane...
Sağolasın azra yaw sende olmasan napacaz bilmiyorum

Sağolasın azra yaw sende olmasan napacaz bilmiyorum
bişi deil ne demek
dier arkilerde gelince gerekeni söylerler zatii
dier arkilerde gelince gerekeni söylerler zatii

Arkadaşım ben sana birşey demiyorum diyeceğimi dedim zaten...Bir yazı daha gönderdim onuda araştır bulursun bir yerden..Bu beni rencide etmez yükseltir:....suskun62 yazdı:benim için niye inat ediyorsun ki
ben aynı şeyi düşünmüyon
yazı seninse senindir
ben sadece başka sitelerdede war dedim
neyse
anlayışın için saol
suskun62 yazdı:ben senin yazını araştırdım die çıldırmış durumdasın galiba
her yazıyı araştırırım, sende araştır, ben sana ekmek 1 lira oldu dediysem inanma
ALLAH da araştırın diyor zaten
ben ssenin yazını araştırdım die senin bana teşekkür etmen gerekirken
sen halen yazının altından beni zedelemeye çalışıyorsun
Ben bir araştırma yaptım seninde saygı duymanı isterim
Doğru söylüyorsun araştırma yapmak çok güzel birşey..Ama yaptığın araştırmayı garantilemeden kimseye sunmuyacaksın..Yaptığın araştırmanın sonucunda yazılan yorumları oku ve kendinii benim yerime koy...
Araştırmalar insanlara sunulduğu zaman YA YANLIŞSA diye bir seçenekleri kalmaz.İnsanların hayatını araştırdığında insanlar sana teşekkür mü ediyor..Madem teşekkür edecek niye araştırıyorsun ki direk kendilerine sor madem bu kadar hoşgörülüler..Araştırmalarında başarılar diliyorum sana..Bu konuyu burda kapatalım...Bu konular hassas konulardır..Dikkatli olmaya özen gösterirsen sevinirim..Teşekkürler
off arkadaşımçok uzgunum yaa benimde aklıma ole olabilecegi gelmedi işin açıkçası.ön yargılı davrandıysam özur dilerim ama suskun senin yazmadıgını ıspatladıgı zaman senden de bir cevabın gelmemesi beni şaıttı dogru oldugu için yazmadıgını duşunmuştum.
terar soyluyorum kusura bakma arkadaşım çok uzgunum
terar soyluyorum kusura bakma arkadaşım çok uzgunum

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
arkadaşım ksuura bakmaa hiçbirimizin aklına böle bişey gelmedii açıkçasıı özür dileriim walla yazın süper ellerine emeğine sağlık 

Düşm@n kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan öğrendim!!!