Lise 3 sayısal ögrencisiyim son yılımı açıklise den okumak istiyorum üniversite sınavına çalışmak icin
bi etkisi olurmu ?
düz liseden AÇık liseye geçiş
Re: düz liseden AÇık liseye geçiş
etkisi olurmu derken okul puanı vs.
Hayır, etksi olmaz, son seneni de okulunda okumalısın. Hele artık yeni sistemle 45 gün devamsızlık hakkınız doğacak, bu süreyi kullanır, derslerine daha iyi çalışırsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
açıkcası okulumu sevmiyorum lise 3 sınıf tekrarı yaptım bide açıklise okumakta kararlıyım da okul puanı gelecekmi bana ?
Son kararını verdiysen, 2012 Eylül ayında AÖL yeni kayıtlar başlıyor. Kaydını o zaman yaptırabilirsin. Okul puanı tabi ki veriliyor açık lisede. Şuan okuduğun okul gibi, AÖL'de de AOBP puanın hesaplanacak ve üniversite sınavından alacağın ham puana eklenecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
abi çok teşekkür ederim sagolasın
bende sayısalım lise 3teyim, açık liseyle düz lise arasında puan farkı yokmuş,
lise 3den 5tane zayıfım gelicek sınıfta kalma ihtimalim var yani yada ortalama yükseltmeye sınavına giricem,
eğer kalırsam lise3tenmi başlıycam toplam kaç yıl sürer en az yada en çok?
lise 3den 5tane zayıfım gelicek sınıfta kalma ihtimalim var yani yada ortalama yükseltmeye sınavına giricem,
eğer kalırsam lise3tenmi başlıycam toplam kaç yıl sürer en az yada en çok?