bu bir psikolojik test
bu bir psikolojik test
Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
Re: bu bir psikolojik test
kıskançlık olabilirmi
tabi bulamadık ama bilmek insanı katil yapmaz

tabi bulamadık ama bilmek insanı katil yapmaz

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
wlla bnmde aklıma gelen ilk şey kıskançlık oldu
blki hani hiç dha önce görmemiş ya adamı kızkardeşinn sevgilisi olmasın
oda çok aşık lduu için dayanamadı öldürdüü
blki hani hiç dha önce görmemiş ya adamı kızkardeşinn sevgilisi olmasın

oda çok aşık lduu için dayanamadı öldürdüü

aldatma nası olsun çıkmıyolar kii çocukla birden kızkardaşını öldürüyo
bnce bnm dediğim doğru gibii
smyyee cvbıda yazsan artıqq cnmm
bnce bnm dediğim doğru gibii

smyyee cvbıda yazsan artıqq cnmm
ayy susknn wla öldm qülmektnnnnn
amaa tabiii her yoluu sölemek lazm dmiiii 

߀$İKTA$
smyyee yz şunun cevabını qızz bekleyozz 

Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor

bende suskuna katılıyorum cevap bu bence...suskun62 yazdı:adamı ilk defada gördüğüne göre bi daha görmek istemiş olabilir
ölecek kimse kalmayınca kardeşini öldürmüş bölece onun cenazesine de gelmiştir adam![]()
![]()
![]()
MeteHAN yazdı:Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor
evt arkadaşlar işte formumuzdaki katil ruhlu arkadaşlarsuskun62 yazdı:adamı ilk defada gördüğüne göre bi daha görmek istemiş olabilir
ölecek kimse kalmayınca kardeşini öldürmüş bölece onun cenazesine de gelmiştir adam![]()
![]()
![]()

dogru cevappp tebrik ederimmmm

sumeyye yazdı:MeteHAN yazdı:Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyorevt arkadaşlar işte formumuzdaki katil ruhlu arkadaşlarsuskun62 yazdı:adamı ilk defada gördüğüne göre bi daha görmek istemiş olabilir
![]()
![]()
![]()
dogru cevappp tebrik ederimmmm
bu konu bizi kötü yapacaksa silelim sümeyye

ama yinede güzeldi teşekkürler
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
yaa şaka yapıyommmmmmm

cdden suskunnkimi doqruuu
bana saçma qelmştde onn yazdqı..yani illa öldrck brnmi arıoo 

߀$İKTA$
evt suskun ve metehan arkadaşlarımızın dogruuu baştata yazıldıgı gibi
'Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!'
kız gel bunları polise ihbar edelimmm
'Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!'
kız gel bunları polise ihbar edelimmm