Bugünkü Sınavlar
Re: Bugünkü Sınavlar
arkadaşlar ingilizce 5 ve biyoloji 4 soruları nelerdi? kitapçık alan varsa burada yayınlayabilirmi lütfen?
melodiye bak sen adeta soru çalıyormuş gibisin. 

- AÇIK ACEMİ
- Doktor
ya arkadaşlar bizde kitapçıklar verilmedi sinir oldum :SSS
kalan kredi:56 toplam kredi:136
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
aynen ya bize de vermediler.o kadar takmıyolar ki sınavın başında yanlış kitapçık dağıttılar bize.
ben 1 alabıldım 3 yarın alcam
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
kitapçık almadan çıkmam 2 saat bekledim almak için 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ögleden sonraki sinavdan çıktıktan sonra isteyecektiniz arkadaşlar öncesinde zaten vermiyorlar
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
ya arkadaşlar bari alanlar kitapcığı tc inklap 1 le geometrinin fotosunu atsın ya:S cok zor değil çekip atmak hayır işlemiş olursunuz
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
lilas yazdı:ögleden sonraki sinavdan çıktıktan sonra isteyecektiniz arkadaşlar öncesinde zaten vermiyorlar
uff keşke bekleseydim yarın ki sinavda sinav sonuna kadar beklersen soru kitapçiğini alabiliyor muyuz arkadaşlar ?
kalan kredi:56 toplam kredi:136
alabılırsın
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Arkadaşlar soruları yayınlasa neki onun bir sistemi var bugünkü kitapçıklarda inkılap 1 varsa yarın kimse inkılap 1den tekrar sınava girme olasılığı yok sıfır yani. Ama sorularınızı kontrol etmek için istiyorsanız o başka. 1 - 2 hafta sonra yayınlanır zaten sorular cevaplar 1ay sonrada aolde sonuclar ve sorular-cevaplar yayınlanır.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
cerencım çogu kişi o kadar beklemek istemıyo keşke soru cevaplarınıda pazartesı hemen yayınlasalar ne guzel olur
yaw kardesim yarınla alakası yok sorularımı kontrol etcem 2 hafta bekliyeceğime tc inkilap 1 le geo 1 in fotosunu yollamak bukadarmı zor ya allah rızası için:S