zor dıgıldır emınım ama yarın sınav bıtene kadar beklemen daha ıyı olurdvlhr yazdı:yaw kardesim yarınla alakası yok sorularımı kontrol etcem 2 hafta bekliyeceğime tc inkilap 1 le geo 1 in fotosunu yollamak bukadarmı zor ya allah rızası için:S
Bugünkü Sınavlar
Re: Bugünkü Sınavlar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
tmm kardesim çok saol allah razı olsun msn verim yarın sınav bitince at? fear_felix@hotmail.com
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Dünkü kitapçıklarıda bu gün alabilirsiniz.AÇIK ACEMİ yazdı:lilas yazdı:ögleden sonraki sinavdan çıktıktan sonra isteyecektiniz arkadaşlar öncesinde zaten vermiyorlar
uff keşke bekleseydim yarın ki sinavda sinav sonuna kadar beklersen soru kitapçiğini alabiliyor muyuz arkadaşlar ?
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Özür diliyorum o zaman sen benim nasıl yanlış anladığımı anladın.melodi yazdı:kgamzecim soru çalamam çüni bahsettiğim derslerden yarın sınav yok bugündü onlar.arkadaşlar bu kadar zormu soruları yayınlamanız bilgisayar kamerasından fotosunu çekip yükleyin bu sayfaya

ben bekledım şimdi sınav cevaplarını beklıyorum bakalım ne olcak
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar