sınav sonu
Re: sınav sonu
fena değildi umarım sonuçlar istediğim gibi çıkar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
iyi geçti benim sınavım fakat çalıştığım yerden hiç çıkmadı=)
bu benim son sınavımdı. dil ve anlatım 8 şiir konusu beni zorlar diye düşündüm ama hiç öyle olmadı. sorular çok basitti
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
tarih çok kazıktı bir kere tarih-5 in soruları tarih-1 in konularından daha basitti onun dişinda matematik berbattı gerisi orta hal bakalım nasıl gelicek 
bu arada sınavın cevap anahtarini nerden bulabilirim ?

kalan kredi:56 toplam kredi:136
benımkıde fena dıgıl aol soru cevaplarını ne zaman açıklıyomuş bılen varmı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
fena değil lakin edebiyat nedense beklediğim gibi geçmedi ingilizcede zaten berbat
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
şimdide cevap anahtarını bekliycez 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
merakla perşembeye açıklancakmiş 147 sordum
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
yayınlandıgında aol sıtesınde bulabılırsınAÇIK ACEMİ yazdı:tarih çok kazıktı bir kere tarih-5 in soruları tarih-1 in konularından daha basitti onun dişinda matematik berbattı gerisi orta hal bakalım nasıl gelicek
Peh... hiç beklediğim gibi geçmedi ki; bende zaten hazırlanamadım 
Elde olmayan sebeplerden ötürü 1,5 hafta çalışarak
Biyoloji 2 : 45 (Biyoloji 1 notum 95)
Tarih 2 : 55
İşletme 2 : 80
Türk Edebiyatı 2 : 80
Dil ve Anlatım 2 : 45
Bunlar emin olduğum sonuçlar diğerleri de aşağı yukarı 45/50 arasında notlar alacağımı düşünmekteyim.
İtiraf ediyorum -Türk Edebiyatı 2- geçer not bile alamayacağımı düşünürken sadece sınavın öncesi gece çalıştım ve 80 olarak hesapladım.
Not : Notlarımdan eminmiş gibi konuşmamın nedeni işaretlediğim şıkları sınavdan çıkmadan önce sınav giriş belgesinin bir köşesine yazdım
sonrasında iki tane sınav kitapçığınıda aldım diğer ikisi kaldı, oradan şıklarımı karşılaştırarak emin olduğum notları yazdım.
3 gün içerisinde aol sitesinde soruları ve cevap anahtarı yayınlayacaktır, sınavın sonuçlarının açıklanma tarihi 17 Haziran olarak gözüküyor...

Elde olmayan sebeplerden ötürü 1,5 hafta çalışarak
Biyoloji 2 : 45 (Biyoloji 1 notum 95)
Tarih 2 : 55
İşletme 2 : 80
Türk Edebiyatı 2 : 80
Dil ve Anlatım 2 : 45
Bunlar emin olduğum sonuçlar diğerleri de aşağı yukarı 45/50 arasında notlar alacağımı düşünmekteyim.
İtiraf ediyorum -Türk Edebiyatı 2- geçer not bile alamayacağımı düşünürken sadece sınavın öncesi gece çalıştım ve 80 olarak hesapladım.
Not : Notlarımdan eminmiş gibi konuşmamın nedeni işaretlediğim şıkları sınavdan çıkmadan önce sınav giriş belgesinin bir köşesine yazdım

3 gün içerisinde aol sitesinde soruları ve cevap anahtarı yayınlayacaktır, sınavın sonuçlarının açıklanma tarihi 17 Haziran olarak gözüküyor...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Geçmiş olsun AblacımbyMRZ yazdı:gecmıs olsun arkadaslar ee nasıldı sınavlarınız

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Doktor
geçmiş olsun arkadaşlar. umarım hersey gonlunuzce olur