sınav soruları ne zaman açıklanır

Her Konuda Tartışabilirsiniz
alper03
Asistan

sınav soruları ne zaman açıklanır

Mesaj gönderen alper03 » 16 May 2012, 19:52

hafta sonu yapılan sınavın sonuçları ne zaman açıklanır acaba bilen varmı

Kullanıcı avatarı
bursa_sezen
Uzman Doktor

Re: sınav soruları ne zaman açıklanır

Mesaj gönderen bursa_sezen » 16 May 2012, 20:22

hazıranın 17 falan galıba acıklanacak

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 16 May 2012, 21:05

Haziran 17'de yayınlanması gerek fakat herzamanki gibi bu 1hafta felan sarkar yani.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 16 May 2012, 21:12

17 Haziran olayı tamamen saçmalık yine arkadaşların dediği gibi geç açıklanma durumu eee? o zaman 3. dönem sınavlarına nasıl hazırlanılacak?

19 Haziran da kayıt yenileme başlıyor, 3. dönem sınavıda 28-29 Temmuz 39-40 günün var, diğer sınav dönemlerine göre oldukça adaletsiz duruyor. Yılda 4 sınav olsa o zaman mantıklı olurdu 40 gün ara ile sınav yapmak ama bu durum da böyle birşey söz konusu değil. Ben sırf bu yüzden sınavlardan çıkarken işaretlediğim şıkları not aldım, site de cevap anahtarı yayınlandığında kontrol edip geçtiğim derslerin gidip kitaplarını alıp çalışacağım, yoksa zaman hazırlanmak için çok kısa...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 16 May 2012, 21:18

Sınav soru ve cevapları haftasonuna kadar açıklanabilir büyük ihtimalle, kitapçıklarınız elinizdeyse ya da cevaplarınız aklınızdaysa oradan kontrol edebilirsiniz.

Bana da şimdiden Ramazanın ortasında nasıl bir sınav olacak onun kaygısı düştü :oops: Benim de kitaplarımın çoğu var, elimde olmayan 2-3 kitap var onları da okula gidip vermeleri için rica edicem.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 16 May 2012, 21:22

Temmuz sınavları ve her sene yapılan eylüldeki ek sınavlar böyle aceleye gelip öğrencilerin çalışmasına fırsat vermiyor. Bu hafta yada önümüzdeki hafta soru ve cevaplar açıklanır. Ordan kontrol edip çalışmana devam edersin.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 16 May 2012, 22:17

en azından kitapçıklardan yararlanıp cevaplarımızı kontrol edip kaç kredi aldığımızı anlıycaz :) inş süpriz krediler gelir :mrgreen: ama tabi eldeki kredinde olmakta var :shock: :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 16 May 2012, 22:34

bakalım merakdan çatlıcam hemen açıklasalar olmuyo sankı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

dolma
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dolma » 16 May 2012, 23:33

birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 16 May 2012, 23:39

dolma iyi diyorsunda kil herifin biri denk gelir, kopya cekiyorsun diye kagidini alir. :lol: ben artik beklemeye alistim. hic takmiyorum kafaya. takmayinca o gun nasilsa geliyor :lol:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 17 May 2012, 03:30

dolma yazdı:birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.
senın dedıgını bende bır zmanlar yapıyodum gorevlının bırı benı uyarınca sırf merakdan 3-4 aylık emegımı çope atmaya degmez bu yuzden sınavda hıç bır yere yazmam nasıl olsa kıtapçık alıcam gereksız rıske gırmeye yok ben yınede ıyı kalmıyı tercıh ederım merakıma yenılsemde
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 17 May 2012, 03:37

dolma yazdı:birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.
Onlara kazık atalım derken zarara uğrayan yine biz oluruz. Hem bu onlara ne zarar versinki ne olcak yani yapınca oturup üzülcek değiller ya. Kimsenin umrunda olmaz. Kopya çekmiştir der geçerler bi dönemimiz boşa gider.

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 25 May 2012, 01:13

Niye Bu kadar geciktiriyorlar anlamış değilim.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön