Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?

Mesaj gönderen Jackal4540 » 16 May 2012, 22:17

Arkadaşlar En iyi dershane hangisi.Bu yıl dershaneye başlamayı düşünüyorum,ösym sınavlarına hazırlık için Bursada oturuyorum dershane hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler.

simariq_
Acemi

Re: Arkadaşlar En İyi Dershane Hangisi ?

Mesaj gönderen simariq_ » 17 May 2012, 02:19

Bende baya araştırma yaptım hangi dershane iyi hangisine gitsem diye. Çogu arkadaşım sistem ve sabah dershanelerinene gittiler baya memnun kaldılar. Güzel yerler kazandılar. Sabah dershanesi çok iyi ama sadece Konya'da var diye biliyorum. Sana Sistem dershanesini öneririm. Hem şimdi bütün dershanelerde erken kayıt avantajları var.
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 17 May 2012, 02:30

Sabah dershanesinin Bursa'da şubesi yokmuş Aksaraydamış.Araştımalarıma göre bu dershane kapatılıp eğitim kurumu haline getirilicekmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 17 May 2012, 03:07

dershaneler kapatılcak denıyodu ne oldu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 17 May 2012, 03:16

simariq_ yazdı:Bende baya araştırma yaptım hangi dershane iyi hangisine gitsem diye. Çogu arkadaşım sistem ve sabah dershanelerinene gittiler baya memnun kaldılar. Güzel yerler kazandılar. Sabah dershanesi çok iyi ama sadece Konya'da var diye biliyorum. Sana Sistem dershanesini öneririm. Hem şimdi bütün dershanelerde erken kayıt avantajları var.
tek kelime: fem

simariq_
Acemi

Mesaj gönderen simariq_ » 17 May 2012, 03:20

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın “Dershaneler kapanacak” sözleri üzerine Milli Eğitim Bakanlığı özel okul olmaya uygun dershanelerle ilgili çalışmayı hemen başlattı. 24 Nisan’da Valiliklere e-posta gönderilerek fiziki şartları Özel Öğretim Kurumları Standartlar Yönergesi’nde belirtilen koşullara ve özel okul olmaya uygun olan özel dershanelerin tespit edilmesi istendi. Yapılan çalışmayla dershanelerin bina, bahçe, kitaplık, derslik, uygulama sınıfı, konferans salonu gibi özellikleri ile okul standartlarına uygun olup olmadığı tespit edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Hürriyet’e açıkladığı sonuçlara göre, Bakanlık’a bağlı faaliyet gösteren 3 bin 961 dershaneden sadece 263’ü, yani yaklaşık yüzde 6’sı özel okul olmaya uygun. Fiziki koşulları nedeniyle özel okul olmaya uygun olmayan dershanelerin sayısı ise 3 bin 698 olarak bildirildi. Verilen bilgiye göre bu sayı, daha detaylı inceleme yapıldığı takdirde aşağı inebilir. Milli Eğitim Bakanlığı, Standartlar Yönergesi’nde belirtilen şartları taşımayan ve özel okul olamayacak dershanelerin şu anda faaliyetlerine devam ettiğini hatırlatarak, “Dershanelerin kapatılması ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır” açıklamasını da yaptı.
Kendini cümle sanma bir noktada bitersin!

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 18 May 2012, 03:12

Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer
Yukarıdakilerden hangisine kayıt yaptırmalıyım?
:mrgreen:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 18 May 2012, 03:20

Jackal4540 yazdı:Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer
fem yaptır bence benım pek bılgım yok ama fem bence en ıyısı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 18 May 2012, 03:31

serena yazdı:
Jackal4540 yazdı:Eminmisiniz ona göre kayıt yaptırıcam:
A)Fem
B)Final
C)Yeşilırmak
D)Nilüfer
fem yaptır bence benım pek bılgım yok ama fem bence en ıyısı
Bu konuda emeği yardımı geçen herkeze teşekkür ederim.Fem yaptırcam başka görüşleriniz varsa onlarıda paylaşın.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön