sınav soruları ne zaman açıklanır
sınav soruları ne zaman açıklanır
hafta sonu yapılan sınavın sonuçları ne zaman açıklanır acaba bilen varmı
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
Re: sınav soruları ne zaman açıklanır
hazıranın 17 falan galıba acıklanacak
Haziran 17'de yayınlanması gerek fakat herzamanki gibi bu 1hafta felan sarkar yani.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
17 Haziran olayı tamamen saçmalık yine arkadaşların dediği gibi geç açıklanma durumu eee? o zaman 3. dönem sınavlarına nasıl hazırlanılacak?
19 Haziran da kayıt yenileme başlıyor, 3. dönem sınavıda 28-29 Temmuz 39-40 günün var, diğer sınav dönemlerine göre oldukça adaletsiz duruyor. Yılda 4 sınav olsa o zaman mantıklı olurdu 40 gün ara ile sınav yapmak ama bu durum da böyle birşey söz konusu değil. Ben sırf bu yüzden sınavlardan çıkarken işaretlediğim şıkları not aldım, site de cevap anahtarı yayınlandığında kontrol edip geçtiğim derslerin gidip kitaplarını alıp çalışacağım, yoksa zaman hazırlanmak için çok kısa...
19 Haziran da kayıt yenileme başlıyor, 3. dönem sınavıda 28-29 Temmuz 39-40 günün var, diğer sınav dönemlerine göre oldukça adaletsiz duruyor. Yılda 4 sınav olsa o zaman mantıklı olurdu 40 gün ara ile sınav yapmak ama bu durum da böyle birşey söz konusu değil. Ben sırf bu yüzden sınavlardan çıkarken işaretlediğim şıkları not aldım, site de cevap anahtarı yayınlandığında kontrol edip geçtiğim derslerin gidip kitaplarını alıp çalışacağım, yoksa zaman hazırlanmak için çok kısa...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
- kardelen198
- Uzman Doktor
Sınav soru ve cevapları haftasonuna kadar açıklanabilir büyük ihtimalle, kitapçıklarınız elinizdeyse ya da cevaplarınız aklınızdaysa oradan kontrol edebilirsiniz.
Bana da şimdiden Ramazanın ortasında nasıl bir sınav olacak onun kaygısı düştü
Benim de kitaplarımın çoğu var, elimde olmayan 2-3 kitap var onları da okula gidip vermeleri için rica edicem.
Bana da şimdiden Ramazanın ortasında nasıl bir sınav olacak onun kaygısı düştü

Temmuz sınavları ve her sene yapılan eylüldeki ek sınavlar böyle aceleye gelip öğrencilerin çalışmasına fırsat vermiyor. Bu hafta yada önümüzdeki hafta soru ve cevaplar açıklanır. Ordan kontrol edip çalışmana devam edersin.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
en azından kitapçıklardan yararlanıp cevaplarımızı kontrol edip kaç kredi aldığımızı anlıycaz
inş süpriz krediler gelir
ama tabi eldeki kredinde olmakta var

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
bakalım merakdan çatlıcam hemen açıklasalar olmuyo sankı
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.
-
- Yardımcı Uzman
dolma iyi diyorsunda kil herifin biri denk gelir, kopya cekiyorsun diye kagidini alir.
ben artik beklemeye alistim. hic takmiyorum kafaya. takmayinca o gun nasilsa geliyor 

senın dedıgını bende bır zmanlar yapıyodum gorevlının bırı benı uyarınca sırf merakdan 3-4 aylık emegımı çope atmaya degmez bu yuzden sınavda hıç bır yere yazmam nasıl olsa kıtapçık alıcam gereksız rıske gırmeye yok ben yınede ıyı kalmıyı tercıh ederım merakıma yenılsemdedolma yazdı:birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Onlara kazık atalım derken zarara uğrayan yine biz oluruz. Hem bu onlara ne zarar versinki ne olcak yani yapınca oturup üzülcek değiller ya. Kimsenin umrunda olmaz. Kopya çekmiştir der geçerler bi dönemimiz boşa gider.dolma yazdı:birazda siz kuralları çiğneyin. onlar 1 hafta soru cevaplarını açıklamıyorsa siz de onların dediklerini yapmayın normlara uymayın. ben kritik geçen sınavlarımın cevap anahtarını sınav giriş kağıdına yazıyorum. görmüyorlar bile az da biz onlara kazık atalm kim bekler 17 hazirana kadar en geç yarın açıklanır soruların cevapları ben de bakarım cevap anahtarıma. iyilik bazen size hiç bir şey kazandırmaz.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Niye Bu kadar geciktiriyorlar anlamış değilim.