EDEBİYAT 7
Re: EDEBİYAT 7
edebiyat 7 den 2 sınav önce girmiştim. baya zordu dediğiniz gibi. özellikle şairlerin biyografisi ve eserleri illahlah dedirtmişti. ama iyi calıstıgım icin gecmistim. dil ve anlatım 8 de zordu onuda vermiştim. inş sizde gecersiniz (:
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
ben 7 geçtım guzel geçtı dıl ve anlatım 7 gırdım 8 zor dıgıl benceozgur yazdı:edebiyat 7 den 2 sınav önce girmiştim. baya zordu dediğiniz gibi. özellikle şairlerin biyografisi ve eserleri illahlah dedirtmişti. ama iyi calıstıgım icin gecmistim. dil ve anlatım 8 de zordu onuda vermiştim. inş sizde gecersiniz (:
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
ne güzel serena inş iyi not alırsın hepsinden
hepsınden alamadım ıngılızce ful kaldımozgur yazdı:ne güzel serena inş iyi not alırsın hepsinden
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
hadi ya kötü olmuş sen alansızdın dimi? alansızların ingilizcesi cok zor bilirim. kısmet öbür sınava diyelim o zaman
bakalım diger dersler bişey dıgılde ıngılızce çok zorluyoozgur yazdı:hadi ya kötü olmuş sen alansızdın dimi? alansızların ingilizcesi cok zor bilirim. kısmet öbür sınava diyelim o zaman
zorlar baktın olmuyo muaflığa cabalırsın
muhaflıkla zor el mecvur çalişcaz sen napıyon senın sınav nasıl geçtıozgur yazdı:zorlar baktın olmuyo muaflığa cabalırsın
vallaha şimdilik cok iyi gecti gibi görünüyor. kitapcıklardan cevap anahtarlarına göre sözellerden 22 kredim var.: ) sayısallar la 30 oluyor. geo 1 geo2 ve matematik 2 bunların ikisinden gecersem mezunum. ama henüz onlara bakmadım. sonra bakıcam (:
mezun oldukdan sonrakı planların nelerozgur yazdı:vallaha şimdilik cok iyi gecti gibi görünüyor. kitapcıklardan cevap anahtarlarına göre sözellerden 22 kredim var.: ) sayısallar la 30 oluyor. geo 1 geo2 ve matematik 2 bunların ikisinden gecersem mezunum. ama henüz onlara bakmadım. sonra bakıcam (:
lys yi kazanmak ve 4 yıllık üniversite okumak olmadı acık öğretim fakültesi ve kpss sınavlarına hazırlık
umarım yaparsınozgur yazdı:lys yi kazanmak ve 4 yıllık üniversite okumak olmadı acık öğretim fakültesi ve kpss sınavlarına hazırlık
umarım. inş sende yaparsın. ve hepimiz istediğimiz konuma geliriz
amınozgur yazdı:umarım. inş sende yaparsın. ve hepimiz istediğimiz konuma geliriz