Genel Kültür Ve Kpss ( OrtaÖğretim ) Sizce nasıl olur?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
serhads
Çırak

Genel Kültür Ve Kpss ( OrtaÖğretim ) Sizce nasıl olur?

Mesaj gönderen serhads » 19 May 2012, 14:43

Genel kültür bölümünden bu dönem mezun olucam Allahın izniyle. Sizce arkadaşlar bu önümüzdeki Kpss'den 85 ve üstü alırsam atanırmıyım hani torpil falan yardımı ile? Yani genel kültür bölümünün kötü yanları nelerdir? Yanlışmı yaptım sizce bu bölümden mezun olmakla. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

serhads
Çırak

Re: Genel Kültür Ve Kpss ( OrtaÖğretim ) Sizce nasıl olur?

Mesaj gönderen serhads » 19 May 2012, 15:22

birde arkadaşlar diyelimki bilgisayar teknisyeni kadrosuna atanmak istiyoruz puan yeterli vs. nasıl girebiliyormuyuz oralara bilgisayar sertifikası olduğu takdirde falan nedir durum kafama çok takılıyor böyle konular.

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 20 May 2012, 04:35

hicbir alakasi yok. genelkultur = sozel bolum. gerci simdi sozel sayisal ayrimi da kalmadi. genel kultur bolumunun duz liseden hicbir farki yok. bildigin lise. alanlar kalkti alan kalkmamis bile olsa kpss ile alakasinin olacagini sanmiyorum.

serhads
Çırak

Mesaj gönderen serhads » 21 May 2012, 07:19

yokmu bilgisi olan

kenan16
Uzman

Mesaj gönderen kenan16 » 21 May 2012, 17:52

torpil felan derken ? diğer atanamıyan insanların hakkına girmeyimi düşünüyosun yani..

serhads
Çırak

Mesaj gönderen serhads » 21 May 2012, 18:37

kimsenin hakkını yemeye niyetim yok fakat TÜRKİYE'de yaşıyoruz. burdan çık bi bankaya git sıra bekle ordaki torpili gör ufacık yerde. ne dolaplar dönüyor bilirsiniz hocam. o kadar yazı içinde torpile takılıyorsan birşey diyemem tabi. kitle admin konuyu gereksiz yerlere gidiyor bu konu.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 21 May 2012, 19:12

bende gireceğim kpssye ve biraz araştırdım. düz liselilerin kpssde yerleşebileceği çok az kontenjan var ve onlar içinde yüksek puanlar gerekiyor. hatta söylediklerine göre 94-95 gibi puanlar almak gerekiyormuş. ama tabi torpili olanlar için bu geçerli değildir çünkü bir çok kadrolu kuruma bazen sınava hiç girmeyenler bile alınabiliyor. torpil konusunda bir şey diyemeyeceğim gerçektende burası türkiye ve hakkınla bir yerlere gelmek çok zor. :(

blackace

Mesaj gönderen blackace » 21 May 2012, 20:06

hmm böylesinin suratına yumruğu koyacaksın.

serhads
Çırak

Mesaj gönderen serhads » 21 May 2012, 21:15

gülbeyaz kardeşim aynen dediğin gibi. adam gözümün önünde yapıyor işlerini biz durma torpil demeyelim. dediğin gibi burası Türkiye burada ekmek aslanın ağzında ya çok mükemmel olacaksın kimseye ihtiyacın olmayacak ya da orta seviye olursan başvuracaksın böyle yöntemlere. ve yumruk koyacak arkadaşım o kafayla başını taşlara vurma senin için daha hayırlı olur.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön