En son hangi kitabı okudunuz!!!
Re: En son hangi kitabı okudunuz!!!
Jule Tankut Jobert'ın O Benim Dünyam adlı kitabını daha yeni dün bitirdim.
Bugün yeni başladığım kitap 55'inci sayfasında kaldım en son; Özlem Uysaler'in Deli Kız Kapınızı Çaldı Mı? adlı kitabı.
Küçük Mucizeler Dükkani DEBBIE MACOMBER dün başladim bugün bitti çok akıci şirin mi şirin bi romandi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bende Küçükken Okuduğum Kitapları Yazayım
Küçük Prens - Çok güzel bir kitaptı resimleri yazıları felan başka dünyaya götürüyor insanı.
Arı Maya - Mustafa Topaloğlunun Tavsiyesi ile
Şimdilik bu kadar daha kitap okursam yazarım.
Küçük Prens - Çok güzel bir kitaptı resimleri yazıları felan başka dünyaya götürüyor insanı.
Arı Maya - Mustafa Topaloğlunun Tavsiyesi ile

Şimdilik bu kadar daha kitap okursam yazarım.
Seni sevmek istemedim Fatih Murat Arsal
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
ATTİLA MICHAEL CURTIS FORD
Erden Erdem - Abdestli Kapitalizm.. (Okumaya devam ediyorum)..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
lilas yazdı:Küçük Mucizeler Dükkani DEBBIE MACOMBER dün başladim bugün bitti çok akıci şirin mi şirin bi romandi
harika bir kitap o kitabı okurken bir ağladım bir güldüm desem yeridir
şuanda Bahçemde Yeşeren Umutlar DEBBIE MACOMBER ders çalışmadıgım sürelerde okuyabildiğim kadar okuyorum

Bir Yumak Mutluluk kitabınıda okumak istiyorum

kalan kredi:56 toplam kredi:136
bir yumak mutluluk oda çok hoştu bende bahçemde yeşeren umutlari merak ediyorum ve şimdi serinin son kitabi çiktıAÇIK ACEMİ yazdı:lilas yazdı:Küçük Mucizeler Dükkani DEBBIE MACOMBER dün başladim bugün bitti çok akıci şirin mi şirin bi romandi
harika bir kitap o kitabı okurken bir ağladım bir güldüm desem yeridir
şuanda Bahçemde Yeşeren Umutlar DEBBIE MACOMBER ders çalışmadıgım sürelerde okuyabildiğim kadar okuyorum
Bir Yumak Mutluluk kitabınıda okumak istiyorum
Nefretten Sonra FATİH MURAT ARSAL
Dil ve anlatım 8 okudum...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- Jackal4540
- Uzman Doktor
(Biyoloji) okumaz olaydım beyin travması geçiriyordum
Yok Bekçi Hücre Yok soymuk borusu yok odun borusu yok soba borusu
ozmos kohezyon terleme bitkilerin terlemesi ile ilgili konuyu okuyorum bitkiler terleyeceği yerde ben terliyorum 
Biyoloji (6) 1.Ünite

Yok Bekçi Hücre Yok soymuk borusu yok odun borusu yok soba borusu

Biyoloji (6) 1.Ünite
Düzceli mehmet
yazarı : Halit Ertuğrul
yazarı : Halit Ertuğrul
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Jean-Christophe Grange - Şeytan Yemini
Tuavelete bile gidemedim geceleri
Tuavelete bile gidemedim geceleri

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..