Evet ama adam gibi doktor bulmak zor işte bursanın bütün doktorlarını dolaştım.Bir tane iyi çıkmadıJackal4540 yazdı:sana ben kendım hastaysam doktoru gozum tutmassa gıtmem tutarsa devam ederım

baska yerde istanbul yada ızmıre gel
Evet ama adam gibi doktor bulmak zor işte bursanın bütün doktorlarını dolaştım.Bir tane iyi çıkmadıJackal4540 yazdı:sana ben kendım hastaysam doktoru gozum tutmassa gıtmem tutarsa devam ederım
geçmiş olsun senın durumuna benzer teyzemde yasamış onun hastalıgı farklıymiş ama doktor hatası yuzunden durumu daha kotu olabılırmiş şimdi artık doktorlara da guven olmuyo sanada ıyıleşmenı dılerım doktorun verdıgı ilacında ne tur yan etkılerı oldugunu arastır derım bırde onlar senı daha kotu yapmasın ıyıleşmenı dılerım keşke yardım edebılsem ama elımden gelen ıyıleşmenı dılemekJackal4540 yazdı:Hala ilacımı alamıyorum çıldıracam dershaneyede kayıt yaptırcaz şimdi.Önemli günlerim varken önümde hastalık engel oluyor
ılacın maddı açıdan ne kadar satılıyor kırmızı reçete yazmişsin bu ılaçlar hakkında pek bılgım yokJackal4540 yazdı:Aslında anlatmak istediğim bana 1 tane ilaç var iyi gelen onu doktor zamanında yazmış kullanmazsan şu sorunlarla karşılaşırsın diye doktor emekli oldu başkasına yazdırmaya çalışıyorum yeşil reçete diye yazmıyorlar.Eczanelerde varmiyor yeşil reçete olduğu için.Sorun bu o ilacı alabilsem rahat olucam ama madığım ialaçin çok ağrılarım oluyor.
ilacı reçete olmadan vermıyolarmı sıgarada içme içiyosan saglıgına daha çok zarar verırJackal4540 yazdı:Öncelikle ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim.
İlacın fiyatı 5.ytl sigaradan ucuz.Ve yeşil reçete bana bunu yazacak doktor lazım bütün sağlık raporlarımı belgelerimi getitirim gösteririm ilacı kötü niyetli kullanma gibi bir amacım yok.Raporlarımda her şeyi gösteriyor zaten bana acil bursadan iyi bir doktor bulun.Bana bu ilacı yazacak doktor özel sigorta farketmez.Bana bu ilacı her ay yazsın.Parası neyse veririm doktora artık bu duruma geldim.
ilaca bagımlı olmuş olabılırmısın acaba fazla kullanma derım senın sorunların fızıksel mı yoksa daha çok psikolojıkmıJackal4540 yazdı:Reçete olmadan vermiyorlar tabi.Hemde yeşil reçete narkotik ilaçlar grubuna girdiği için yeşil reçete.Eczaneler vermiyor hiçbiri.
İlacıda bulamayınca günde 2 paket sigara rahat gidiyor üstünede alkol 20'lik cep vodkasını sek götürüyorum 2 paket sigarayla birlikte.Ağrılarım anca öyle gidiyor.
Ama ilacı kullandığımda ne alkole nede sigaraya hiçbirine bulaşmıyorum.Ağrıda kalmıyor.