Direkt fizy hesabın varsa şifreni ve kullanıcı adını özelden yaz ben oradan dinlerim buradan vaktin çalınmasın.

Yok yawKGamze yazdı:No Mercy-Where Do You Go ve Dj Bobo EveryBody bunların ikisini bilmiyordum ilk kez dinledim ve beğenmedim. Diğerlerini dediğim gibi başta isimlerini aklımda tutamıyorum ama hepsi bildiğim,sevdiğim şarkılar.
Direkt fizy hesabın varsa şifreni ve kullanıcı adını özelden yaz ben oradan dinlerim buradan vaktin çalınmasın.
Çok şeytanca düşünüyorsun smileyinden belli oluyorKGamze yazdı:Hafıza sorunum yok aslında benimde müzikten elimi eteğimi çektim unu mu eledim eleğimi astım. Bilirsin insanlar büyüdükçe başka işlere kafaları kesiyor.![]()
Tamam sen böylede iyisin sonuçta yapılmış eski çalışmalara ulaşabiliyorum fark etmez.
Hem böyle duygusal müzikler dinliyorsun tarkan markan hemde iblis smileyi koyuyorsun ben senden bir şey anlamadımKGamze yazdı:Metal seviyorum, eskisi kadar dinlemem ve bazı şeyleri tersime geliyor.
Albüm kapağı fena değil. Hani çokta beğenmedim bildiğimiz sade.Ve o çapaya benzer şey nedir?
1. çok komiksin
2. aklıma ilk gelen ateşler içerisinde hissettiren şarkı budur mesela
http://www.youtube.com/watch?v=GHppMm6bHMg