Ankara'da geçen hafta bir kişinin sokak köpekleri tarafından parçalanarak öldürüldüğü yönündeki haberler üzerine kimliği belirsiz kişiler köpeklere yönelik vahşi bir katliama girişti.
Ankara’da 7 köpeğe tecavüz edilerek yakılıp telef edildiğini belirten Hayvan Hakları Federasyonu üyeleri, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunarak, sorumluların bulunmasını istedi.
Ankara Eryaman'da, sabah 08.00 sıralarında Tunahan Mahallesi'nde spor yapmak için dışarı çıkan İran uyruklu emekli öğretmen Majid Yahyakhani (60), 8-9 köpeğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiği haberi ardından bir köpeğe önce tecavüz edilmiş, makata yakın yerde delik açılmış, sonra dayakla boynu kırılmış ve 'hala ölmedi' diye yakılmıştır. Yine olay yerinde bir başka köpek zehirlenerek öldürülmüştür. Son 3 gün içinde ise ilçede 7 köpek aynı şekilde işkence edilerek öldürülmüştür. Tüm bunlar şüphe çekicidir.
Haberin devamını buyrun burdan okuyun

Söyleyecek söz bulamıyorum.Bu ne insanlığa ne de müslümanlığa sığar! Nasıl canilermiş ki bunlar çığırından çıktı dünya. Böyle birşey olamaz. Umarım cezasız kalmaz diyeceğim ama yine yaptıkları yanlarına kalacak. Hak yerini yine bulmayacak "en azından bu dünyada"
Arkadaşlar bunu sizle paylaşıyorum ki yolda sokakta herhangi biryerde sokak hayvanlarına kötü davranan veya çocukların farkında olmadan eğlence amaçlı hayvanlara zarar verdiğini görürseniz mutlaka müdahele edin. Onlarda can. Bu vahşeti yapan insanlarla aynı ülkede yaşadığım aynı dili paylaştığım için kendimden utanıyorum.