Takip ettiğiniz yabancı diziler
Re: Takip ettiğiniz yabancı diziler
yabancı dizilere yabancıyım
izlediğimdede ya dublajlı yada alt yazılı izlerim ki ben alt yazı hastasıyımdır. bir yandan film izleyip birandan alt yazıyı takip etmek çok güzel oluyor.

- intrepid25
- Doçent
iki yabancı...Yağmur damlaları yazdı:Ben bu yabancıyı takip ediyorumintrepid25 yazdı:Tüm dizilere yabancıyım

Dün The Mentalist'i izledim ehh işte aman aman bir dizi gibi gelmedi bana zaten direk sherlock'la kıyaslıyorsun öyle oluncada zaten sonuç belli..Adamın suratı bir değişik ya gözleri felan
Daha yakışıklı olabilirdi Mesela sherlock at suratlı gibi ama bir gideri var yani
Ama arada izlerim belki ilerleyen bölümlerde sarar..

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Benim takip ettiğim yabancı dizi Shil güvelik
şaka tabi küçükken seyrtmişliğim var ama şimdi ne yabancı ne de yerli dizi merakım var sadece film ama yabancı filmleri yerli filmlerden daha çok severimmmm...

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Dong Yi (TRT 1)
Dream High Season 2
Dream High Season 2
spartacus , the walkıng dead, terra nova, house ,chuck dexter, dr who.
hepsı çok güzeller tavsiye ederım
hepsı çok güzeller tavsiye ederım

- maybeoneday
- Uzman
genelde yabancı film izlemeyi severim. ama dizi denk gelirsede izlerim. takipci oldugum bitane dizi vardi oda piyasada yok tnt'de itfayecilerle ilgili bi diziydi ismini unuttum

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Dizi seyretmiyorum kanalları değiştirirken bir kaç dakika baktığım diziler var sadece e2'de ama dizi seyretseydim Mad Men seyrederdim o kesin.
bu kadar diziyi nasıl zaman yetirip izliyorsunuz
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Birde nasıl unutmuyorlar dizim vardı yoktu ben genelde takip ettiğim hafta sonu belgesel olsun müzik programı olsun hep unuturum.maöl yazdı:bu kadar diziyi nasıl zaman yetirip izliyorsunuz

Benim gibi uyku problemi olanlar genelde uyku tutmadiginda internetten acip izleyince yettiriyor. Ayrica izledigim dizi sitesi en son hangisini izlemisim hangisini izlememisim gosterince unutmakla ilgili bir sorun olmuyor
zaten yabanci diziler olsa olsa en fazla 40dk felan suruyor. 2 2 bucuk saatlik bir periyodtan bahsetmiyoruz yani. =))

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- EvolutionDestructive
- Asistan
Takip etmiyorum ama eğer televizyon açıksa gene bakıyorum hala bağımlılık yapmaması güzel.dreams yazdı:merlin