Bir Sorum Var :)
Re: Bir Sorum Var :)
cnm sen sorunu aöl destek merkezne sor bnce şmdi ynLş cwp fLn werrm ynLş anLşLrmm oyzden kesin bLqiye ordan uLasabLrsnn
߀$İKTA$
51 kredim var alanda 10 kredi..2010 mezun olmak istiyorum 

In Me Omnis Spes Est Mihi
ek snıwalara suan qremezsin daha yoln başndasnYeşim60 yazdı:51 kredim var alanda 10 kredi..2010 mezun olmak istiyorum
߀$İKTA$
hadi ya peki sally bu 2009 girdiğim sınavlardan sonra olur mu çünkü bir keresinde 4/5 dönem bitirenler girebiliyor deniliyordu.olmadı ne zman girebilirm kisaLLy yazdı:ek snıwalara suan qremezsin daha yoln başndasnYeşim60 yazdı:51 kredim var alanda 10 kredi..2010 mezun olmak istiyorum
bak bnm bilqiqim kadaryLa ek sınawlara mezun olableck kşiler qrio mesela benm bu sene mezun olmam qerekiodu ama 10kredi fln eksiiqim war haa ozmn işte ek sınaw hakkı doqar bana anLdnmı
߀$İKTA$
şimdi ben 2010 mezun olup önce öss sonra pmyo.ya girmek istiyorum o zman eksik kredimi tamamlamak için girebilirim yani 

yanii bnm bldqm kadaryLa öle cnmm..bk bnmde 62kredim alan kredmde 10...daha bnde yoLn başndaym yanii
߀$İKTA$
bu sene birde yanlış anlaşılma yüzündn 1.dönem sınavınada girememiştim..anladım cnm insan böyle sıkışıp kalınca bir yerlerde çare bulmak için oradan oraya sürükleniyor sende kusuruma bakma iyice ağrıttım başını
hayırlısı bakalım inş.

saçmalama yaa bu formn amacı brbrmze yaRdmcı olmak deilmii brbrmizi dinlemzsk burda işimz ne ayrıca ben sana bi ahhh çeksem formdan çkaRsn baş aqrısı ne ozman qöRRsnYeşim60 yazdı:bu sene birde yanlış anlaşılma yüzündn 1.dönem sınavınada girememiştim..anladım cnm insan böyle sıkışıp kalınca bir yerlerde çare bulmak için oradan oraya sürükleniyor sende kusuruma bakma iyice ağrıttım başınıhayırlısı bakalım inş.

߀$İKTA$
sağol canım ya valla çok iyisinsaLLy yazdı:saçmalama yaa bu formn amacı brbrmze yaRdmcı olmak deilmii brbrmizi dinlemzsk burda işimz ne ayrıca ben sana bi ahhh çeksem formdan çkaRsn baş aqrısı ne ozman qöRRsnYeşim60 yazdı:bu sene birde yanlış anlaşılma yüzündn 1.dönem sınavınada girememiştim..anladım cnm insan böyle sıkışıp kalınca bir yerlerde çare bulmak için oradan oraya sürükleniyor sende kusuruma bakma iyice ağrıttım başınıhayırlısı bakalım inş.
hepmzn başı şu lise ile dertte bi btse bşka bişe istemioRm yaa

evet haklısın yardımcı olmak ve bir şekilde birbirimize el uzatıp yardım etmek daha iyi bir yöntem ..
tamam bir daha demeyeceğim

evet canım çok haklısın bizi bizden başkası anlamaz..saLLy yazdı:afRm demeeebrbrbmizi en ii BRbRmz anLaRz
dmii amaa...