yüz yüze eğitim tek ders
yüz yüze eğitim tek ders
s.a arkadaşlar siteye yeni üye oldu ben açık öğretim yüz yüze eğitime devam ediyorum staj yaptım ve yüz yüze eğitime de sadece tek dersim kaldı bu ders yüzünden bir sene daha mı okula gitcem yaz okulu diye bişey varmış bilgisi olan varmı lütfen yardım edin.hocalara da sorudum tam bilgi alamadım
Re: yüz yüze eğitim tek ders
yazın okulun telafi sınavı yaparsa gecersin okula sorman gerek.
okula sordum kardeş ama hocalar biraz ters yapmayız diyolar yaz okulu acılırsa git al dersi diyolar. açık ogretim sitesinde falan da yaz okuluyla ilgili bilgi verilmedi nasıl bilgi alcam bilmiyorum
benimde herşeyim tamam ama alttan 2 tane dersim var eğer sınav olmazsa seneye bida gitcekmisik malesef inşallah yazın kurtarma sınavı yaparlar
kardeş benim okulda telafi sınavı yapıyorlar mevzuatı bilmem istersen ankaraya sor..
Okul kendisi sınav yapıyorsa telafi sınavına girersiniz. Eğer yapmazsa, ek sınav dilekçesi gönderirsiniz, MAÖL ek sınav kararı çıkarırsa, sizi Eylül ayında meslek derslerinizden de sınava alırlar ve başarırsanız mezun olursunuz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk