TARİH 17 HAZİRAN SORUMSUZ DEVLET SORUMSUZ AÖL
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
TARİH 17 HAZİRAN SORUMSUZ DEVLET SORUMSUZ AÖL
ARKADAŞLAR BUGUN AÖL'ÜN İŞ TAKVİMİNE GÖRE SONUÇLAR AÇIKLANMASI LAZIMDI . NEDEN HALEN YAYINLANMADI BU NE SORUMSUZLUKTUR . NE SAÇMAKİ KURDUKLARI MAİL ADRESİ NE MAİL ATINCA GERİ BANA GELİYOR . HAY BEN BÖYLE İŞİN ....

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: TARİH 17 HAZİRAN SORUMSUZ DEVLET SORUMSUZ AÖL
Durun yahu adamlar gözlerini açar açmaz bizim sonuçlarımızla mı uğraşacak. Yine gününde açıklanmazsa o zaman kızarsınız ama yargısız infaz yapmak hoş değil. Gün yeni başladı öğleden sonra açıklanabilir.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ANLAMADIĞIM ŞU HOCAM . TEMMUZDAKİ SINAVIDA 10 GİBİ BİR SÜREDE AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜYORLARMIŞ HANGİ AKILA HİZMET EDİYORLAR ANLAMADIM ?Eflâ yazdı:Durun yahu adamlar gözlerini açar açmaz bizim sonuçlarımızla mı uğraşacak. Yine gününde açıklanmazsa o zaman kızarsınız ama yargısız infaz yapmak hoş değil. Gün yeni başladı öğleden sonra açıklanabilir.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Üniversiteye gidecek olanları düşünerek ek sınav yapacakları için erken açıklanabilir. Bir de 3. sınava daha az kişi giriyor 17 yaşını doldurmayanlar giremiyor ondan olsa gerek. (:hackerandkoch yazdı:
ANLAMADIĞIM ŞU HOCAM . TEMMUZDAKİ SINAVIDA 10 GİBİ BİR SÜREDE AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜYORLARMIŞ HANGİ AKILA HİZMET EDİYORLAR ANLAMADIM ?
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
umarım bu memlekette istersen otuz yaşına gel yine bişi olmaz . ne acayip memleket yaEflâ yazdı:Üniversiteye gidecek olanları düşünerek ek sınav yapacakları için erken açıklanabilir. Bir de 3. sınava daha az kişi giriyor 17 yaşını doldurmayanlar giremiyor ondan olsa gerek. (:hackerandkoch yazdı:
ANLAMADIĞIM ŞU HOCAM . TEMMUZDAKİ SINAVIDA 10 GİBİ BİR SÜREDE AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜYORLARMIŞ HANGİ AKILA HİZMET EDİYORLAR ANLAMADIM ?

MEZUN
-
konuyu memleket meselesine bağladınız ya helal olsun,bu kadar sabırsız, sinirli olduğumuz için bir adım yol ilerliyemiyoruz ya.
34 gün az bir zaman degil çoktan açiklanmasi lazimdi bu nasil bir sistemdir ya
147 yi aramak ücretli degilmi

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kardeşim arasanda şimdi yayınlarız derler yine yayınlamazlar . ne ayaklar ben çözemedimlilas yazdı:34 gün az bir zaman degil çoktan açiklanmasi lazimdi bu nasil bir sistemdir ya147 yi aramak ücretli degilmi

MEZUN
- sonerkeser1
- Asistan
2 ay geçti gerçekten böyle bişey olamaz napiyo bu adamlar .. 

Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
açıklandı sanırım arkadaşlar ben giriş yaptım mezun olan ögrenciler giriş yapamaz diyor benim 8 kredim kalmıstı yani bitmiş bu durumdada sınav sonucları acıklanmıs oluyor bir girip öğrenci girişi yapın derim.
- sonerkeser1
- Asistan
yok
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
bugün geçti artık
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen gidip avrupada okuyacam arkadaş en azından adamların niyetleri belli .maöl yazdı:bugün geçti artık

MEZUN