SONUÇLAR AÇIKLANDI FAKAT
SONUÇLAR AÇIKLANDI FAKAT
sonuçlar bugun acıklanıyordu bende üye girişi yaptım benim 8 krem falan kalmıstı şimdi üye girişi yaptıgımda mezun durumda olan öğrenciler giriş yapamaz diyor. O halde mezun mu oldum yani bitti mi ve diplomamı nasıl ne zaman kaç günde vs alabilirim bekliyorum teşekkürler.. dünkü güzel geçen sınavdan sonra buda güzel bir umut oldu bitmesi eğer bittiyse
- sonerkeser1
- Asistan
Re: SONUÇLAR AÇIKLANDI FAKAT
sonuçları kontrol ettim daha açıklanmamış ama senin durumunu bilemicem ikinci sorunun cevabına http://www.aciklise.net/ogrenci-belgeleri/acik-lise-diploma.html burdan bakabilirsin
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
evet mezun oldun
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=7808
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=7808
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
ohh beee çok sevindim o halde ama giriş yapamıcakmıyım ben sınav sonucumu merak ediyorum ve kredimin toplamına vs bakıcam diploma puanıma bakıcam ne olucak arkadaslar
- sonerkeser1
- Asistan
sonuçlar açıklanmadı henüz 

Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
Oooooooof 

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
- maybeoneday
- Uzman
bu sonuclar ne zaman açıklanacak arkadas ya sinir oldum 17 haziran demek gece 00 00 itibariyle açıklanması demek bunlara maaş veren devletin a.q
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Alo 147 yi aradim ve cok ilginc cevaplar aldim. Ogrenciler aniden sisteme yuklendigi icin butun kredi bilgileri herkesin birbirine karismis, duzeltmeye ugrasiyorlarmis. Herkes birden bire ogrenci girisi yaptigi icin herkesin bilgileri karismis. Bugun aciklanir mi dedim, kesin cevap vermedi kem küm etti. Bayagi azarladim, aol genel mudurlugun numarasini aldim ama acmiyorlar. Bastirin sizde arayin, 0312 296 94 77.
Kimse de demesin bugun mesai degil, pazar gunu sinav sonucu acikliyorsan bu telefonua acacaksin...
Kimse de demesin bugun mesai degil, pazar gunu sinav sonucu acikliyorsan bu telefonua acacaksin...
Sabahtan beri nöbet tutuyoruz. O kadar uzun zaman sonuclari belirlemeye yetmedi mi acaba..
Gercekten cok sacma.. Aldiklari maasi haketmiyorlar bence de..
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
-
Açıklanması gerekiyodu ama nasıl bi sorumsuzluk ki bizi bekletip duruyolar anlamadığım 1ayı geçti optik okuyucu okumuyo mu sınav kağıtlarını ? sınav kağıtlarını tek tek okumaya kalksalar 1aydan da kısa bi sürede okurlardi vallahi ... Yazık bize... Açıköğretimde okuyan tüm arkadaşlara ALLAH sabır versin inşallah yarın açıklanir sonuçlar ve inşallah herkes güzel sonuç alır
arkadaslar sonuçlar açıklandı bakabilirsiniz.