17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
Re: 17 HAZİRAN SINAV SONUÇLARI
Gün bitti de haberimiz mi yok?yusuf99 yazdı:bugünde açıklamadı artık 18 haziranı bekliyecez herhalde

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
bugün bi sinirle aradim iyice fircalicaktim ''bikaç gün önce açıklasanız çok mu zor?'' ''neden bu kadar geç açıklanıyor?'' gibisinden.
karşıma kibar bi bayan çıktı beni yağladı balladı hiçbişey diyemedim bugün açıklanacak beyfendi falan dedi.
karşıma kibar bi bayan çıktı beni yağladı balladı hiçbişey diyemedim bugün açıklanacak beyfendi falan dedi.
Allah doğarken öğretti ustaca ağlamayı,
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
Sen gitmene bak...
Evet sonuçlar gerçekten çok çok geç açıklanıyor. Ama telefondaki bayanında elinde olan bir şey değil dimi keşke kızmasaydın yazık ki ona. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
tarih 17 haziran saat 11:29 neden açıklanmadı haniiii ?smooky yazdı:bugün bi sinirle aradim iyice fircalicaktim ''bikaç gün önce açıklasanız çok mu zor?'' ''neden bu kadar geç açıklanıyor?'' gibisinden.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
hayir tabi yapar miyim öyleEflâ yazdı:Evet sonuçlar gerçekten çok çok geç açıklanıyor. Ama telefondaki bayanında elinde olan bir şey değil dimi keşke kızmasaydın yazık ki ona. (:

bayan olduğunu anlayınca bişey diyemedim tabi, bi adam falan denk gelseydi iyice sinirimi atardim. bugün lys vardi nüfus cüzdanımı bulamadım giremedim.
Sen gitmene bak...
Sen gitmene bak...
İyi bari (:smooky yazdı:hayir tabi yapar miyim öyle
bayan olduğunu anlayınca bişey diyemedim tabi, bi adam falan denk gelseydi iyice sinirimi atardim. bugün lys vardi nüfus cüzdanımı bulamadım giremedim.
Aa senin adına üzüldüm

Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
inşallah aynı temennileri senin için de istiyorum.Eflâ yazdı:İyi bari (:smooky yazdı:hayir tabi yapar miyim öyle
Aa senin adına üzüldümKeşke önceden hazırlasaydın son ana bırakınca heyecanla kayboldu sanılıyor. Diğer sınava girersin. İnşallah iyi geçer de arayı kapatırsın.
aslında 1 haftadır kayıptı fakat bulurum diye düşünüyordum. bakalim aöf kamu yönetimi yazicam bir taraftanda dershane ile birlikte pmyo hazırlanırım boş durmamak lazim.
Sen gitmene bak...
Sen gitmene bak...
sınavlar acıklandı arkadaslar hayırlı olsun
- katre-jess
- Acemi
açıklandı fakat,sınav sonuçları diye bir şey yok bende artı 30 kredilik ders seçiminden 37 kredi almışım,141 krediden 178 krediye çıkmışım, pek anlayamadım açıkçası
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
Açıklanmış arkadaşlar.
12 dersen 3'ünü verememişsim. 2 tane geometri 1-2 ve 1 tane dil anlatim 8.
geometrileri muaf olsun diye seçtim hala olmadi önümüzdeki dönem olur sanırım. zoruma giden çalışmayıp 40 puan alarak 5 kredilik dil anlatımı kaçırmam..
sağlık olsun 162 kredi oldu temmuz sınavı + ek sinav ile mezunum Allah izin verirse. Zorunlu derste 4 ders kaldi.
geometrileri muaf olsun diye seçtim hala olmadi önümüzdeki dönem olur sanırım. zoruma giden çalışmayıp 40 puan alarak 5 kredilik dil anlatımı kaçırmam..
sağlık olsun 162 kredi oldu temmuz sınavı + ek sinav ile mezunum Allah izin verirse. Zorunlu derste 4 ders kaldi.
Sen gitmene bak...
Sen gitmene bak...
-
- Yardımcı Asistan
HERKESDEN ÖZÜR DİLERİM 8 İNDE AÇIKLANICAK YAZDIM HERKEZİ ÜMİTLENDİRDİM KUSURA BAKMAYIN ,İNŞALLAH SONUÇLARINIZ İYİ GEÇMİŞTİR.
18 kredi ben daha aşağı bekliyodum buna da şükür sonuçdan memnunum
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- intrepid25
- Doçent
Sınav için çalışanlar mutlaka çok kredi ve yüksek notlar almıştır,başarısız olanlar olayı fazla ciddiye almayanlardır.Başarılması en kolay okul Açık Lisedir ...