2012-KPSS
2012-KPSS
Benim suan dönemim 5 Arkadaslar 103 kredim var Kpss'ye girebilirimiyim.Aöl sitesinde okudum sınavın geçerlilik süresi 2 yıl.2 yıl içinde mezun olabilcek durumda ki ögrencilerde girebilir yazıyordu ama yinede sorayım dedim sizlere.
Re: 2012-KPSS
2012 kpss ortaöğretim/ön lisans sınavına girebilirsiniz az önce bende kılavuzun cıktısını aldım okuyorum sanırım halk egitim merkezlerinden bir dilekçe doldurmamız lazımmıs ama o dilekçeyi bulamıyorum
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Diploma felan isterlermi acaba isterlerse napıcaz gerekli belgeler nelerdir bilen bir arkadaşımız varsa ayrıntılı olarak bize anlatabilirmi acaba arkadaslar en kısa sürede basvuru yapıp çalışmak istiyorum
Birde kpss'de sağlık memurluğu atamalarında öncelik sağlık meslek liselerinin mi ? düz liselerden daha mı avantajlılar ?