Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arkadaş.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arkadaş.

Mesaj gönderen hackerandkoch » 18 Haz 2012, 20:20

ARKADAŞLAR BU İLK SINAVIMDI . OKUMAZ DEDİLER . BECEREMEZ DEDİLER . VE SONUÇ YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

byMRZ
Uzman Doktor

Re: Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arka

Mesaj gönderen byMRZ » 18 Haz 2012, 20:26

masallah hepsınden gecmıssın banada napcan okumayı bundan sonra dıyenler sımdı hangı unıversıteyı dusunuyosun dıyolar bakma sen kımsenın lafına durmak yok yararları yok barı kostek olmasın kımse sana

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 18 Haz 2012, 20:27

byMRZ yazdı:masallah hepsınden gecmıssın banada napcan okumayı bundan sonra dıyenler sımdı hangı unıversıteyı dusunuyosun dıyolar bakma sen kımsenın lafına durmak yok yararları yok barı kostek olmasın kımse sana
vallahi kardeşim . rüyamdada gördüm . sadece matematik ve inklapdan 2 şer soru ile full çekemedim . sence benden adam olur mu ?
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 18 Haz 2012, 20:47

YOKMU BAŞKA İNSAN EVLADI TEBRİK EDİP YORUM YAZACAK....
Resim
MEZUN

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 18 Haz 2012, 20:48

ben sende o ısıgı gordum olursun olursun sen :mrgreen: :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 18 Haz 2012, 20:48

byMRZ yazdı:ben sende o ısıgı gordum olursun olursun sen :mrgreen: :mrgreen:
allah razı olsun canım kardeşim :D
Resim
MEZUN

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 18 Haz 2012, 22:22

öncelikle tebrikler Allah bitirmeyi nasip etsin... fakat bir soru sormak isterim derslerin dönem olarak karışık mesela ilk sınavım demişsin ama 1 dönemden 7 döneme kadar ders seçebilmişsin ...nasıl oldu bu...ders seçerken o tablo dışındaki dersleri seçemiyoruz ki o da sırayla oluyor ...anlamadığım için sordum ...sağlıcakla.

Kullanıcı avatarı
EvolutionDestructive
Asistan

Mesaj gönderen EvolutionDestructive » 18 Haz 2012, 23:52

dersçalışankız yazdı:öncelikle tebrikler Allah bitirmeyi nasip etsin... fakat bir soru sormak isterim derslerin dönem olarak karışık mesela ilk sınavım demişsin ama 1 dönemden 7 döneme kadar ders seçebilmişsin ...nasıl oldu bu...ders seçerken o tablo dışındaki dersleri seçemiyoruz ki o da sırayla oluyor ...anlamadığım için sordum ...sağlıcakla.
aynen o nasl oliyi

ayrıca ortakları secerek çok iyi yapmışsın tebrikler
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 02:13

Tebrik ederim, "bu okumaz" diyenlere en güzel cevap kısa sürede mezun olup, iyi de bir üniversite kazanman olacak. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 03:29

dersçalışankız yazdı:öncelikle tebrikler Allah bitirmeyi nasip etsin... fakat bir soru sormak isterim derslerin dönem olarak karışık mesela ilk sınavım demişsin ama 1 dönemden 7 döneme kadar ders seçebilmişsin ...nasıl oldu bu...ders seçerken o tablo dışındaki dersleri seçemiyoruz ki o da sırayla oluyor ...anlamadığım için sordum ...sağlıcakla.
vallahi hocam . daha önceleri forum'a koydum fotografları . ben lise 2 nin son döneminde devamsızlıktan kaldım . ortak derslerde bunlar var geri kalanı 8 dönem ve 7 dönem . dersleri . 34 dersten 15 tanesini verdim . geriye kaldı 19 ders . ondan sonra seçmeli dersler. biraz karışık yani :d
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 03:30

emrahk yazdı:Tebrik ederim, "bu okumaz" diyenlere en güzel cevap kısa sürede mezun olup, iyi de bir üniversite kazanman olacak. Başarılar...
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM . AZİMLE . TABİ SADECE BENİM BAŞARIM DEĞİL . ALLAHIN YARDIMI İLE . AMA YİNEDE ÇEKEMEYENLERE KAPAK OLUR . İNŞAALLAH . TEMMUZDAKİ SINAVDA DA FULL 30 KREDİ ALACAM . ONUDA SİTEYE KOYARIM ALLAHIN İZNİ İLE ...
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 19 Haz 2012, 04:02

Tebrik eder, başarılar dilerim...

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 19 Haz 2012, 04:11

tebrik ederim ve başarıların devamını dilerim

pekii ama bu 17 dersi nasıl çaliştin ders çalişma yöntemin neydi bunları bizlerle paylaşirsan çok sevinirim şahsen :D
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 04:47

kardelen198 yazdı:Tebrik eder, başarılar dilerim...
Bende Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 04:50

AÇIK ACEMİ yazdı:tebrik ederim ve başarıların devamını dilerim

pekii ama bu 17 dersi nasıl çaliştin ders çalişma yöntemin neydi bunları bizlerle paylaşirsan çok sevinirim şahsen :D
ASLINDA KARDEŞİM BEN ÇALIŞAN VE MEŞGUL BİR İNSANIM . İŞ YERİNDE DE ÇALIŞIYORDUM . PATRONLAR BİRAZ KILLANDILAR TABİ BENDE HIRS YAPTIM . MİLLET OKUMAMI İSTEMİYOR DİYE FELAN BİRAZDA TAKINTILIYIMDIR . İŞTE SABAH 10 DA GİDİYORDUM İŞE 7 DE KALKIP ÇALIŞTIM . GECE 12 DE GELİYORDUM . 3 E KADAR EN AZ 3 DEFA TEKRAR ETTİM KİTAPLARI SIKILMADAN . VE SONUÇ . İNKLAP DERSİNİDE ASLINDA VERMEM LAZIMDIDA 1 SORU İLE GİTTİ 2 KREDİ . NEYSE SAĞLIK OLSUN . :D YÖNTEM BU KARDEŞİM
Resim
MEZUN

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön