Dersane ve Bölüm

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Leopar

Dersane ve Bölüm

Mesaj gönderen Leopar » 19 Haz 2012, 21:55

Bu yıl dersaneye gidecem ama sayısal bölümüne girmeyi düşünüyorum.açık lisede bölümüm sosyal.sayısal da hiç bir bilgim yok.eğer sayısal bölümüne geçersem 1 yılda ygs-lys ye hazırlanırmıyım.kazanmak istediğim üniversite sayısaldan alıyor.cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.

emrahk
Onursal Üye

Re: Dersane ve Bölüm

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 23:14

Bu senin azmine kalmış bir olay. Dersane çok etkili oluyor, eğer dersanede sıkı çalışırsan, aksatmadan devam edersen kazanmaman için önünde bir engel yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

tier44

Mesaj gönderen tier44 » 22 Haz 2012, 06:47

kardeşim eğer sayısaldan hiç temelin yok ve de yüksek bir yer istiyosan 1 yılda yetiştirmesi zor sayısaldan kazanan insanlar 1 senede halletmiyor eğer düşük bir yer istiyosan bir şey diyemem

meager

Mesaj gönderen meager » 27 Haz 2012, 03:04

selam güzel kardeşim.
ortaokulda matematik olimpiyatlarına katılan ve aolü sayılsaldan bitirmek üzere biri olan diyorum ki sakın yapma.aolde aldığım sayısal derslerin hiç bi getirisi olmadı bana boşuna uğraştım yani.çok çok iyi bi üni hedefin varsa o bölümler için yıllarca uğraşan sayısalcılar var onların önüne geçmen çok zor.
bunun dışında azim,istek ve zeka işi olduğu da doğru ama bunu 1 yıla sığdırabilir misin bilemiyorum.2012 sınavının mat.-geo ve fen bilimleri sorularına bak miden bulanacak.özellikle fen bilimleri.ama yine de yaparım diyorsan söylediklerimi önemseme.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön