Açık meslek lisesi muhasebe bölümü.
toplam kredi :263
zorunu ders kredi :79
alan kredi :130
staj ve yüzyüze eğitim ve ortak dersler bitti.
bakanlıktan yüzyüze eğitimi tamamladı onayı bekliyorum.
budurumda mezun olmuşmuyumdur, olduysam kayıt yenileme yapmama gerek varmıdır?
daha önce bu mevzularla ilgili karışık başlıklar açmıştım hepsini toplayayım dedim.
teşekkürler.
Kayıt yenileme ve mezuniyet
Re: Kayıt yenileme ve mezuniyet
Tebrik ederim. Kayıt yenileme yapmana gerek yok. Tüm mezuniyet şartlarını taşıyorsun. Artık "mezun" yazamlarını bekle...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hocam yüzyüze eğitimi tamamladı mı yazısı evet olmuş, ama mezuniyet işlemleri veya diploma bilgileri diye bir sekme gelmemiş henüz. ne zaman gelir bir bilginiz var mı ?
Diğer bir başlığında da cevap verdim ama buraya da yazayım, AÖL her mezun olanı sınav açıklanınca direk "mezun" durumuna çevirirken, MAÖL'de işler daha karmaşık, öğrenciler yüzyüze eğitim aldığı için, yüzyüze eğitim alınan okulların hangi ara tamamladı belgesi yolladığını, aynı anda öğrencinin ortak dersleri bitip bitmediğini vs.. senkron içinde takip etmeleri daha zor. Bu yüzden sırayla kontrol ediyorlar ve mezuniyet şartlarını taşıyanlar mezun duruma geliyor. Senin de gelecektir merak etme. Temmuz ortasına kadar yolu var yani...aassdd yazdı:Hocam yüzyüze eğitimi tamamladı mı yazısı evet olmuş, ama mezuniyet işlemleri veya diploma bilgileri diye bir sekme gelmemiş henüz. ne zaman gelir bir bilginiz var mı ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk