12-13 Mayıs Sınav Sonuçları Açıklandı!
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Re: 12-13 Mayıs Sınav Sonuçları Açıklandı!
Senin iyi yine.Bana kıllık olsun diyemi yoksa başka amaçlımı ? 10 kredi almışım tamda mezun olmama puan kala!!!KGamze yazdı:22 kredi almışım.
Normalde 20 krediden aşağı inmem ha!! 11 kredi alsam yine razıydım 10 kredi ne yaa

Bunlar Adamı deli eder.Bu ülkede okunmaz siz nederseniz deyin Bu ülkede okunmaz çünkü haklarımı arayamıyorum.
Bu son sınavdan 28 almışım
Toplam Kredi: 178
Alan Kredi: 81
Son 14 kredim kaldı ayrıca hiç ortak ve alan dersim kalmadı...
Aklıma gelmişken bir şey sorayım dönem olarak toplam dönememi bakılıyordu yoksa AÖL Okuduğu dönememi?

Toplam Kredi: 178
Alan Kredi: 81
Son 14 kredim kaldı ayrıca hiç ortak ve alan dersim kalmadı...
Aklıma gelmişken bir şey sorayım dönem olarak toplam dönememi bakılıyordu yoksa AÖL Okuduğu dönememi?
Arkadaşlar Kayıt yenileme yaptım 3. Dönem sınavı için fakat size bir soru sormak istiyorum.
Ben bu alanların kaldırılması ile ilgili CHP nin harekete geçeceğini basından defalarca duydum, nitekim hazırlık yapıyorlar bunun için mahkemeye konuyu taşımak adına. Benim Açık Öğretim Lisesinde 3. Dönemim olacak ve kayıt yenilemesi yaptığım için Ders seçme bölümünde alan seçme kısmıda aktif. Acaba istediğim alan olan Fen Bilimlerini seçsem sorun olabilir mi? nitekim seçilmez diye bir ibare yok. Derdim ise; olurda CHP nin konuyu mahkemeye taşıması sonucu Alanlar tekrar geri dönerse Alansız bir şekilde mezun olmak istemiyorum, çünkü Üniversite için hedeflediğim nokta tamamen MF-3. Alan tekrar geri gelirse 0,15 de geri gelir. Alansız şekilde mezun olduğum taktirde 0,12 ile şansım iyice düşer. Ne dersiniz bir öneriniz fikriniz varsa mı?
Tşk ederim.
Ben bu alanların kaldırılması ile ilgili CHP nin harekete geçeceğini basından defalarca duydum, nitekim hazırlık yapıyorlar bunun için mahkemeye konuyu taşımak adına. Benim Açık Öğretim Lisesinde 3. Dönemim olacak ve kayıt yenilemesi yaptığım için Ders seçme bölümünde alan seçme kısmıda aktif. Acaba istediğim alan olan Fen Bilimlerini seçsem sorun olabilir mi? nitekim seçilmez diye bir ibare yok. Derdim ise; olurda CHP nin konuyu mahkemeye taşıması sonucu Alanlar tekrar geri dönerse Alansız bir şekilde mezun olmak istemiyorum, çünkü Üniversite için hedeflediğim nokta tamamen MF-3. Alan tekrar geri gelirse 0,15 de geri gelir. Alansız şekilde mezun olduğum taktirde 0,12 ile şansım iyice düşer. Ne dersiniz bir öneriniz fikriniz varsa mı?
Tşk ederim.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
mahkemeden bişey çıkmaz ama istersen sen alanlı oku senin tercihin
Bana 15 kredi kaldı. Bende Temmuz'da 10 kredi alırsam şaşırmayacağım gerçekten şu an bu kadar yol aldığıma bile inanamıyorum. Tekrar sorulara ve cevaplarına baktın mı? Nasıl bırakıyorlar belki mezun olacağım diye heyecandan kaydırma yapmışsındır.Jackal4540 yazdı:Senin iyi yine.Bana kıllık olsun diyemi yoksa başka amaçlımı ? 10 kredi almışım tamda mezun olmama puan kala!!!KGamze yazdı:22 kredi almışım.
Normalde 20 krediden aşağı inmem ha!! 11 kredi alsam yine razıydım 10 kredi ne yaa![]()
Bunlar Adamı deli eder.Bu ülkede okunmaz siz nederseniz deyin Bu ülkede okunmaz çünkü haklarımı arayamıyorum.
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Yok gamze ne kaydırması okudum çalıştım sınava girdim ilaç kullanmıştım heyecan olmasın diye her sınava girdiğimde kullanırım.Bu sefer niye böyle oldu bilmiyorum.