23 eylül kpss !!!
23 eylül kpss !!!
ben en son 5.dönem sınavıma girdim eğer önümüzdeki dönem yani 2012-2013 de liseyi bitirirsem bu girdiğim kpss sınavı geçerli olacak yoksa iptal olacak. doğru mu anladım
peki sorum şu " bu sınavın bize getirisi neler " ?

Re: 23 eylül kpss !!!
KPSS'ye başvuran ve halen okuyanlar 2 yıl içinde mezun olursa, tercih yapabiliyor. Yani seneye mezun olursan da sınavın iptal olmaz. KPSS sınavının yararı ise, yüksek bir puan alırsan, lise düzeyinde alım yapılan memurluk kadrolarına atanırsın ve memur olabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Lise düzeyinde atanma durumumuzda çok düşük bunuda söyliyeyimde bosuna heves yapmasın arkadaş 

Dogru kardeşim 85 le bile atanamadi...kenan16 yazdı:Lise düzeyinde atanma durumumuzda çok düşük bunuda söyliyeyimde bosuna heves yapmasın arkadaş
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Aslında şehirden şehire değişiklik gösteriyor. İstanbul gibi büyük bir şehirde 90-95 en alt limit olurken, daha küçük illerde 65-70 ile bile memur alımı yapılabiliyor. Yani İstanbul, Ankara, İzmir KPSS lise düzeyinde imkansız gibi birşey...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
bak şimdi vazgecireceksiniz. hiç girmesem mi 

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- elif işlek
- Uzman Doktor
bende kpss girmeyi düşünüyorum ama kafama takılan bi soru var acaba aynı senede hem kpss'ye hem ygs'ye girebilirmiyiz
hani biri olmasa biri olur hesabı 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Ankarada olduğum için ve Emrah'ın da dediği gibi imkansız olduğunu bildiğim için bir de o stresi hiç çekemem. Boşa kürek çekmek gibi bir şey olur. Büyük şehir düşünüp 95-100 arası yapabileceğine inanan arkadaşların hevesini kırmak istemem girecek olan herkese başarılar dilerim..
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Ben şahsen deneyeceğim şansımı, siz de deneyin bence. Özgür vazgeçme, ne olacağı belli olmaz, çalışırsan alırsın istediğin puanı... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Umudunuzu kaybetmeyin.
Madem böyle bir şansımız var deneyelim şansımızı, YA TUTARSA hesabı, ya olursa
Olmazsa da kaybedilecek bir şey yok..
Bende şansımı deneyeceğim. Bekle bizi KPSS
Madem böyle bir şansımız var deneyelim şansımızı, YA TUTARSA hesabı, ya olursa

Olmazsa da kaybedilecek bir şey yok..
Bende şansımı deneyeceğim. Bekle bizi KPSS

Tavsiyemdir

doğrusun emrah denemekte fayda var. hayirlisi hepimiz için: )emrahk yazdı:Ben şahsen deneyeceğim şansımı, siz de deneyin bence. Özgür vazgeçme, ne olacağı belli olmaz, çalışırsan alırsın istediğin puanı...
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.