bugun ders çalıştın mı?
Re: bugun ders çalıştın mı?
bugun çalişmaya basladım
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin herkese 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
sanada versınYağmur damlaları yazdı:Hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin herkese
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Bende aol'ye değil ygs'ye çalışıyorum üniversiteye hazırlık işte çalışıyorum yani.Bir gün bu çalıştıklarımın çok faydası olacak bana değil ama sınava 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Offf bu aralar hesaplama yapıyorum, hangi dersi alsam diye
hangi dersi alırsam alayım 2. ve 3. oturumda tek dersim oluyor bütün dersler 1. ve 4. oturuma yığılıyor, yani finalde muhteşem bir açılış ve kapanış beni bekliyo... Çok sinir bozucu bir durum bir tek oturuma 6 tane birbirinden zor olan derslerin düşmesi... 

-
- Doktor
toprak kokulum zaman aslında yeterlı neden sıkıntı yaptınkardelen198 yazdı:Offf bu aralar hesaplama yapıyorum, hangi dersi alsam diyehangi dersi alırsam alayım 2. ve 3. oturumda tek dersim oluyor bütün dersler 1. ve 4. oturuma yığılıyor, yani finalde muhteşem bir açılış ve kapanış beni bekliyo... Çok sinir bozucu bir durum bir tek oturuma 6 tane birbirinden zor olan derslerin düşmesi...
- kardelen198
- Uzman Doktor
Haklısın Toprak kokulum benim ama zamanı umursamıyorlar ki; özellikle Öğretmenlerin tavırlarından daha çok rahatsız oluyorum daha Cevap Kağıtlarını dağıtırken kimin kaç dersi var diye saymaya başlıyorlarKashmiriaN yazdı:toprak kokulum zaman aslında yeterlı neden sıkıntı yaptınkardelen198 yazdı:Offf bu aralar hesaplama yapıyorum, hangi dersi alsam diyehangi dersi alırsam alayım 2. ve 3. oturumda tek dersim oluyor bütün dersler 1. ve 4. oturuma yığılıyor, yani finalde muhteşem bir açılış ve kapanış beni bekliyo... Çok sinir bozucu bir durum bir tek oturuma 6 tane birbirinden zor olan derslerin düşmesi...

ya benım ehlıyet sınavım var 30 hazırandaa daha ona hıc bakmadım ama aol sınavınada baslamam lazım bılmıyorum napıcam
- kardelen198
- Uzman Doktor
Seninki daha zormuş canım 3 gün üstüste, amann Bir de Ramazan faktörü var tabii yandık kavrulduk bu sınavda...byMRZ yazdı:ya benım ehlıyet sınavım var 30 hazırandaa daha ona hıc bakmadım ama aol sınavınada baslamam lazım bılmıyorum napıcam

ramazanda gırıyo dımı araya bakalım kardelen ya ortaya karısık calısacm bende bı ehlıyet bı edebıyat.... ole gıdecem mecburen zor olacak ama bı duzene koyabılseydım hem kendımı hem derslerı yola gırerdıde ıste.. 

-
- Doktor
Allah yardımcınız olsun hersey gonlunuzce olsun inşallah
- kardelen198
- Uzman Doktor
Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah... Her zorluğun yanında bir kolaylık olur elbet... 

Test çözdüm dil ve anlatımdan
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- EvolutionDestructive
- Asistan
daha uyumadım hiç 1-2 gune kendimi toplarsam calısmaya başlıcam inş maşallah

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Malesef aldığım moral bozucu 10 kredi yüzünden derslere pek önem veremiyeceğim çünkü çalıştığım halde mezun olmama 17 kredi kala 10 kredi alıyorsam (daha önce hiç bu kadar az kredi almamıştım kesin bir hile var)
Çalışmıyacağım bu sefer ne olacak bakalım.
Çalışmıyacağım bu sefer ne olacak bakalım.