arkadaşlar size çok güzel bir yöntem söylüycem kesin tutar

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Re: arkadaşlar size çok güzel bir yöntem söylüycem kesin tut

Mesaj gönderen Jackal4540 » 26 Haz 2012, 17:14

diablo_57 yazdı:konuyu dıkkatlı okuyun dıyelımkı 20 sorulukk testte 5 tane kesın dogru dedıgınız cvp buldunuz ama 9 a tamamlıyamıyosunuz o kesın dogru dedıklerınızın ıcınde dıyelımkı hıc d sıkkı yok o zaman gerıye kalanların hepsını d yapıyosunuz cunku her sıktan 5 5 6 4 tane cıkar hıc 7 tane yada 3 tane kesınlıkle olmaz ama bu sıstem ıcın en az 5 yada 6 tane kesın bılmenız lazım 3 donemden berı bende o sekılde yapıyorum
Bu biraz aklıma yattı sanki :mrgreen:

meager

Mesaj gönderen meager » 27 Haz 2012, 02:50

o yöntemle bitiriyorum ben de okulu.
bi üniteyi adam gibi çalışıp sınavda 5-6 sorudan emin olup geri kalanını en az şıkladığından ya da hiç şıklamadığından doldurursan rahat rahat geçersin.

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 27 Haz 2012, 20:12

diablo_57 yazdı:konuyu dıkkatlı okuyun dıyelımkı 20 sorulukk testte 5 tane kesın dogru dedıgınız cvp buldunuz ama 9 a tamamlıyamıyosunuz o kesın dogru dedıklerınızın ıcınde dıyelımkı hıc d sıkkı yok o zaman gerıye kalanların hepsını d yapıyosunuz cunku her sıktan 5 5 6 4 tane cıkar hıc 7 tane yada 3 tane kesınlıkle olmaz ama bu sıstem ıcın en az 5 yada 6 tane kesın bılmenız lazım 3 donemden berı bende o sekılde yapıyorum
Sayısal derslerde kullanılan taktiktir bu. Matematik - Geometri gibi sınavlarda çözülen sorunun cevabının o oldugu kesin olarak ortaya çıkar. (Soru yoruma dayalı değilse yada çıkan sonucun hem +'lı hem -'lisinden yoksa) En azından sağlamasını yaparsın.. Ama sözel derste sorunun cevabının işaretledigin şık oldugundan emin olmanın bir yolu yok. (Eğer çok çok emin olarak bildigin birşey değilse)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön