sayısal seçtiğimde
188 - 52
genel kültür seçtiğimde
188 - 99
tablo bu şekilde arkadaşlar, bu arada sayısalda girdiğim sınavların ortalaması 85 vardır herhalde.
başlarda değişsen iş değişirdi diyosun da o zaman ağırlığın kalkıp kalkmadığı kesin değildi ondan değişemedik:(emrahk yazdı:Yüzüp kuyruğuna gelmişsin, 52 alan kredini 80'e tamamlamak için seçeceğin dersler seni çok zorlamazsa şuan ki bölümünde kal. Ama bazı arkadaşlar, Kimya, Matematik gibi derslerinin üst dönemlerini vermekte zorlandıkları için bölüm değiştiriyorlar ama senin mezuniyetine az kalmış, dediğim gibi başarabilirsen değiştirme. Değiştirirsen diploma notun çok fark etmez diye düşünüyorum, başlarda değişsen iş değişirdi...
147 yi aradım geçen toplam krediyi 192 ye tamamlasan da olur dedmiştiemrahk yazdı:50 alan kredini 80'e tamamlaman gerekiyor mezun olman için. Şu an bölüm değiştirebiliyorsan ve Genel Kültür'e geçersen zorunlu derslerine yeni dersler eklenmiyorsa, 192 kredi yapınca mezun olursun. Genel Kültür'de zaten alan dersi yok, önceden "ortak" ders kredisi biriktirme zorunluluğu vardı, artık o da kalktı...
Bu 147'nin de bir sözü gerçeği yansıtsın ya. Bu kadar bilgisiz adamları mı oturtuyorlar oraya? Dediğim gibi, sen alanlı bölüm okuduğun için 80 alan kredisi biriktirmen gerekiyor...karneos yazdı:147 yi aradım geçen toplam krediyi 192 ye tamamlasan da olur dedmiştiemrahk yazdı:50 alan kredini 80'e tamamlaman gerekiyor mezun olman için. Şu an bölüm değiştirebiliyorsan ve Genel Kültür'e geçersen zorunlu derslerine yeni dersler eklenmiyorsa, 192 kredi yapınca mezun olursun. Genel Kültür'de zaten alan dersi yok, önceden "ortak" ders kredisi biriktirme zorunluluğu vardı, artık o da kalktı...
emrahk yazdı:Bu 147'nin de bir sözü gerçeği yansıtsın ya. Bu kadar bilgisiz adamları mı oturtuyorlar oraya? Dediğim gibi, sen alanlı bölüm okuduğun için 80 alan kredisi biriktirmen gerekiyor...karneos yazdı:147 yi aradım geçen toplam krediyi 192 ye tamamlasan da olur dedmiştiemrahk yazdı:50 alan kredini 80'e tamamlaman gerekiyor mezun olman için. Şu an bölüm değiştirebiliyorsan ve Genel Kültür'e geçersen zorunlu derslerine yeni dersler eklenmiyorsa, 192 kredi yapınca mezun olursun. Genel Kültür'de zaten alan dersi yok, önceden "ortak" ders kredisi biriktirme zorunluluğu vardı, artık o da kalktı...